Δεν γνωρίζω τη Ντανιέλα επιμένει ο 31χρονος! Τα "ρίχνει" στο φίλο του…

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει το άγριο φονικό της 36χρονης Μολδαβής Ντανιέλα Ρόσκα που διαπράχθηκε την 1η Νοεμβρίου 2015 στη Λάρνακα και επτά μήνες μετά η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη.

Η σύλληψη του 31χρονου Βούλγαρου, το γενετικό υλικό του οποίου εντοπίστηκε στο σχοινί που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος για να δέσει το θύμα πισθάγκωνα, ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις.

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν στα χέρια τους στοιχεία που «καίνε» τόσο τον 31χρονο όσο και τον ομοεθνή του που καταζητείται, τα οποία είναι:

  • Το DNA του 31χρονου εντοπίστηκε στο σχοινί
  • Τα κινητά τηλέφωνα και των δυο λάμβαναν σήμα από την περιοχή που διαπράχθηκε ο φόνος
  • Το όχημα του υπόπτου βρισκόταν σταθμευμένο 250 μέτρα από το διαμέρισμα του θύματος
  • Οι δυο τους είχαν αριθμό κλήσεων μεταξύ τους την ώρα που εκτιμάτε ότι έγινε ο φόνος
  •  Ο καταζητούμενος είχε τοποθετήσει GPS στο όχημα της 36χρονης και παρακολουθούσε τις κινήσεις της

Στοιχεία τα οποία βρίσκονται ενώπιον των ανακριτών με μαρτυρίες.

Έκανε την «πάπια» αλλά μετά… μίλησε για το βράδυ του φονικού 

Ανακρινόμενος ο 31χρονος αφήνει εκτεθειμένο το φίλο του ενώ ο ίδιος επιμένει ότι δεν γνώριζε τη Ντανιέλα και ότι η πρώτη φορά που την είδε ήταν στη φωτογραφία που του υπέδειξαν οι ανακριτές.

Ο νεαρός, ο οποίος βρισκόταν στη λίστα υπόπτων και είχε περάσει ξανά την πύλη του ΤΑΕ Λάρνακας για να δώσει εξηγήσεις, ενώ αρχικά ισχυρίστηκε ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε συναντηθεί με τον καταζητούμενο, στη συνέχεια  παραδέχθηκε ότι μερικές φορές  τον  μετέφερε με το αυτοκίνητο του σε περιοχές στην Λάρνακα. Ωστόσο δεν μπορούσε να θυμηθεί τις τοποθεσίες αλλά ανέφερε ότι τον μετέφερνε εκεί για να επισκεφθεί κάποιες φίλες του, τις οποίες ο ίδιος δεν γνωρίζει.

Μάλιστα στη συνέχεια, όταν ενημερώθηκε για τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα που τον «έδειχναν» στην περιοχή του φόνου, ο ύποπτος ισχυρίστηκε επίσης ότι ένα από τα σημεία που μετέφερε τον ομοεθνή του, ήταν στην περιοχή Μακένζι για να συναντήσει μια γυναίκα.

Και εκεί ο 31χρονος άρχισε να «πέφτει» αναφέροντας στους ανακριτές ότι γύρω στις 2 τα ξημερώματα, τη νύχτα που διαπράχθηκε ο φόνος, αφού σχόλασε, μετέφερε τον  καταζητούμενο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ακολούθως, όπως ισχυρίστηκε ο 31χρονος, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς τις πολυκατοικίες της περιοχής ενώ ο ίδιος τον περίμενε στο όχημα του. Μετά από πάροδο κάποιας ώρας, την οποία δεν μπορούσε να προσδιορίσει, ο φίλος του επέστρεψε στο αυτοκίνητο και έφυγαν από την περιοχή.

«Δεν ήξερα τη γυναίκα»…

Ωστόσο ο 31χρονος κληθείς να δώσει εξηγήσεις για τα τηλεφωνήματα που αντάλλαξε με τον φίλο του ενώ τον περίμενε στο αυτοκίνητο, εντός του χρονικού διαστήματος που πιστεύεται ότι διαπράχθηκε ο φόνος, ο ίδιος δεν μπόρεσε να δώσει απαντήσεις.

Παρά το γεγονός ότι το DNA του τον «δείχνει» στη σκηνή του φόνου ο ίδιος σε γραπτή του κατάθεση δήλωσε ότι δεν γνώριζε την 36χρονη ενώ ανακρινόμενος εκ νέου επιμένει στα όσα ανέφερε.

Φως στην υπόθεση ενδεχομένως να ρίξει η σύλληψη του καταζητούμενου, ο οποίος αποχώρησε από την Κύπρο για Βουλγαρία λίγες ώρες μετά το φονικό, καθώς θα διασταυρωθούν οι ισχυρισμοί του 31χρονο. 

Δειτε Επισης

Yφ. Τουρισμού: Εντός των στόχων μας τα στατιστικά στοιχεία των αφίξεων
Λοττίδη: Επιζήμιες για ανθρώπινη αξιοπρέπεια oι διακρίσεις σεξουαλικού προσανατολισμού
Οι ημερομηνίες που θα καταβληθεί το επίδομα τέκνου και πολύτεκνης μάνας
Οι αναφορές του Υπουργού Υγείας για τα προβλήματα στα καινοτόμα φάρμακα-«Θα βρεθεί η χρυσή τομή»
Τέλος στο σίριαλ γενικού διευθυντή στον ΟΑΥ-Διόρισε Ανδρέα Παπακωνσταντίνου το Δ.Σ. του οργανισμού
Σκόνη και άνεμοι στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς ανεβαίνει η θερμοκρασία
Δημοσκόπηση για τα πέντε χρόνια ΓεΣΥ-Τα πλεονεκτήματα και ο βαθμός ικανοποίησης των δικαιούχων
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Κρούουν τον κώδωνα για την κινεζική πλατφόρμα Temu-«Δεν σέβεται τις ευρωπαϊκές νομοθεσίες»
Υφ. Πολιτισμού: Καινοτόμος η πλατφόρμα CENSUS για την σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία