Μίλησε η… Μαρίνα! Τι κατέθεσε για τον αεροπειρατή ενώπιον δικαστηρίου

Από τα εννέα χρόνια του έγγαμου βίου της με τον εκζητούμενο από τις αιγυπτιακές αρχές Σελίχ Ελντίν Μουσταφά, μόνο για έξι αθροιζόμενους, καθ` όλο τον έγγαμο βίο, μήνες ο εκζητούμενος ήταν εκτός φυλακής, ανέφερε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, που εκδικάζει το αίτημα για έκδοση, η διαζευχθείσα σύζυγος του, Μαρίνα Παράσχου.

Ο Σελίχ Ελντίν Μουσταφά, εκζητείται από τις αιγυπτιακές αρχές για την αεροπειρατεία που διενεργήθηκε στο αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών στις 29 Μαρτίου του 2016. Η κ΄. Παράσχου είπε ότι κατά την ημέρα της αεροπειρατείας ανέφερε ότι ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την Αστυνομία  για το συμβάν και ότι επειδή δεν διέθετε μεταφορικό μέσο για να μεταβεί από την κατοικία της στο αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέρθηκε με όχημα της Αστυνομίας

Εξεταζόμενη και αντεξεταζόμενη η κ. Παράσχου ανέφερε στο Δικαστήριο ότι με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει ο πρώην σύζυγος της εξέτισε στην Αίγυπτο ποινές φυλάκισης στρατοδικείου ως λιποτάκτης. Είπε επίσης ότι καταδικάστηκε για πλαστογραφίες και για κλοπή οχήματος, ότι ουδέποτε δήλωσε την πρόθεση του να εργαστεί, ότι της έλεγε πως εργαζόταν για την PLO και ότι ενώ βρισκόταν στον νοσοκομείο, στη Λάρνακα την ημέρα που γέννησε τις δίδυμες κόρες τους, “έσυρε” κατά τρόπο βίαιο τον γιο τους στο νοσοκομείο απειλώντας ότι θα τον πάρει και θα φύγει.

Είπε επίσης στο Δικαστήριο ότι πήγε στο αεροδρόμιο έτοιμη να περάσει, η ίδια υπό την ομηρία του εκζητουμένου προκειμένου να αφεθούν οι επιβάτες του αεροσκάφους ελεύθεροι. Διευκρίνισε ότι στο αεροδρόμιο κλήθηκε να αναγνωρίσει φωνή και φωτογραφίες και πως ότι αναγνώρισε μόνο τη φωτογραφία του πρώην συζύγου της.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Όταν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν διαβάζει Ποινική Δικονομία (Κεφ.155)
Το ηχητικό ντοκουμέντο και οι μαρτυρίες για Μουρτζούκου-Τι αποκάλυψε το «Φως στο Τουνέλ»
Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο μετά το θάνατο του δίχρονου που χτύπησε με όχημα ο πατέρας-Έγκυος η μητέρα
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
«Μεθυσμένος» πιλότος της United αναγκάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ είχε απλά διάσειση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού