Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα νότια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη  μέχρι λίγο ταραγμένη εκτός από τα δυτικά παράλια που θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά άνοδο.
 

Δειτε Επισης

Δικαίωμα εγγραφής για 36 μήνες στο Μητρώο Οδοντιάτρων σε αποφοίτους από τρίτες χώρες έδωσε η Βουλή
Η Βουλή ψήφισε παράταση για αδειοδότηση ξενώνων
Πράσινο Ολομέλειας για δημιουργία δωματίων μητρικού θηλασμού
Συγκλονίζουν γονείς μεταμοσχευμένου ασθενή που έσβησε σε ΤΑΕΠ-«Δεν υπήρχε κανένας να μας μιλήσει»
Έκαψε 1,5 εκτάριο γης η φωτιά στην Κορφή-Απεσιά
Έφοδος Αστυνομίας σε οικία 59χρονου-Εντόπισε 448 κουτιά με αδασμολόγητα τσιγάρα και 47,000 τουρκικές λίρες
Όχημα προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Επίτροπος Διοικήσεως: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση για επιταγμένο επί 50 χρόνια τεμάχιο
Άφησε ελεύθερο ανήλικο που κρατείτο για εμπρησμό το Εφετείο-«Δεν περιλαμβάνεται κίνδυνος φυγοδικίας»
Αυξημένη κινητικότητα στα αεροδρόμια λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή-Πάνω από 500 πτήσεις ημερησίως