Πάμε Ρίο! Πάμε Ολυμπιακούς με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ!


Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, είναι επίσημος χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, στηρίζοντας έτσι τους Κύπριους αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό και την προβολή της Κύπρου στον διεθνή χώρο.

Η νέα προωθητική ενέργεια της Πετρολίνα, «Πάμε Ρίο! Πάμε Ολυμπιακούς με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ!», δίνει την ευκαιρία σε ένα μεγάλο τυχερό να κερδίσει ταξίδι για δύο άτομα για τους Ολυμπιακούς του Ρίο 2016. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, εισιτήρια αγώνων και Τελετή Λήξης. 

Προϋπόθεση για δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για το ταξίδι στους Ολυμπιακούς είναι η αγορά καυσίμων κίνησης €25 και άνω, από επιλεγμένα πρατήρια Petrolina και Agip. Η προωθητική ενέργεια άρχισε στις 9 Ιουνίου 2016 και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου 2016 ή μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών. Η κλήρωση για τον τυχερό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο θα γίνει στις 18 Ιουλίου 2016.

Παράλληλα, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, σε συνεργασία με τα McDonald’s™, Αθλοκίνηση και Νατιώτης, προσφέρει με την αγορά καυσίμων κίνησης €25 και άνω δωροκουπόνια για δωρεάν cheeseburger από τα McDonald’s™, chickenburger από McDelivery™ με online παραγγελία αξίας €5 και άνω, και δωροκουπόνια αξίας €10 και €20 για αγορές από τα καταστήματα Αθλοκίνηση και Νατιώτης. Η εξαργύρωση των κουπονιών από τα McDonald’s™ ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 ενώ η εξαργύρωση των κουπονιών από τα καταστήματα Αθλοκίνηση και Νατιώτης ισχύει μέχρι την 31η Αυγούστου 2016.

Όροι και προϋποθέσεις για την προωθητική ενέργεια στην ιστοσελίδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ www.petrolina.com.cy. 
 

Δειτε Επισης

Καρδιακοί όγκοι
Metropolis Mall: Ο Kύριος Προορισμός Αγορών, Ψυχαγωγίας και Κοινότητας στην Καρδιά της Λάρνακας
Ο 7ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ρομποτικής Robotex και ο 1ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Αθλητικής Ρομποτικής MRC
Η γκαλερί RIANA RAOUNA παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Matete Martini “HUG EACH OTHER AGAIN” στη Λευκωσία
Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon
Έρχεται η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που κανένας λάτρης της gourmet κουζίνας δεν πρέπει να χάσει
Συμμετοχή του Σχεδίου Ανάκαμψης στην εκδήλωση για την Ημέρα Ευρώπης
Ευρωεκλογές 2024: Ανοιχτή Συζήτηση με υποψήφιους Ευρωβουλευτές
Στην Κύπρο ο John Malcovich την Πέμπτη
Η Ανθρώπινη Αγάπη στην Υπηρεσία της Ζωής: Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή