Με “πλούσιο” παρελθόν ο επιδειξίας! “Έβλεπα ροζ ταινίες” απαντά

«Ασυγκράτητος» φαίνεται να ήταν ο 37χρονος επιδειξίας ο οποίος φόρεσε χειροπέδες μετά από καταγγελία ότι αυνανιζόταν μπροστά σε δυο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο όπου οδηγήθηκε το πρωί ο ύποπτος, ο 37χρονος είναι φίλος του πατέρα του ενός κοριτσιού και γνωρίζονται εδώ και περίπου 12 χρόνια.   

Ο ύποπτος προέβη στις άσεμνες πράξεις όταν ήταν στην οικία του κοριτσιού στην οποία βρισκόταν και η φίλη της ενώ ο πατέρας της έφυγε για να επιστρέψει αργότερα.

Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με την καταγγελία των κοριτσιών, ο 37χρονος έβγαλε τη μπλούζα του και καθόταν μπροστά από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή στο σαλόνι της οικίας.

Στη συνέχεια, ενώ τα κορίτσια ήταν στην αυλή και έπαιζαν, ο ύποπτος στεκόταν μπροστά από το παράθυρο που ήταν ανοικτό και αφού τις έβλεπε αυνανιζόταν.

Τα δυο κορίτσια πανικόβλητα έφυγαν από την οικία και μετέβησαν σε παρακείμενη υπεραγορά όπου επικοινώνησαν τηλεφωνικός με τη γιαγιά του ενός κοριτσιού ζητώντας βοήθεια.

Το έκανε ξανά και… ξανά! – Τι ισχυρίζεται

Σε κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας η μια εκ των κοριτσιών ανέφερε ότι ο 37χρονος σε κάποιες περιπτώσεις που φιλοξενείτο από τον πατέρα της στην οικία τους, ενώ αυτή κοιμόταν ο ύποπτος μετέβαινε γυμνός στο δωμάτιο της και η ίδια κρυβόταν κάτω από τα σεντόνια.  

Μάλιστα η 13χρονη ανέφερε στην αστυνομία ότι ο ύποπτος το έκανε ξανά στο παρελθόν στην παρουσία άλλων δυο φίλων της ενώ η μητέρα της ανήλικης υποστήριξε ότι πριν από περίπου 1 χρόνο είδε στην οικία της τον 37χρονο να αυνανίζεται.

Ανακρινόμενος ο επιδειξίας αρνήθηκε ενοχή ισχυριζόμενος ότι αυνανιζόταν καθώς έβλεπε πορνογραφικό υλικό στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό 8ημερη κράτηση. 
 

Δειτε Επισης

Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας
Κλειστά την 1η Μαΐου όλα τα Γενικά Καταστήματα-Οι οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας
Διαμαρτυρία φοιτητών ΤΕΠΑΚ για μεταφορά μαθημάτων στην Πάφο
Παραβίαση ενωσιακού δικαίου για εργοδότηση ναυαγοσωστών καταγγέλλει η Ισότητα
Aπαγόρευση χρήσης βεγγαλικών και ρίψης πυροτεχνημάτων ζητά το Terra Cypria
Δημόσια διαβούλευση για νομοσχέδιο που ρυθμίζει τις πρωτοβουλίες πολιτών
Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία