Έψαχνε τον Κοσμά η αστυνομία αλλά αυτός… έπινε τον καφέ του

Και ενώ η Αστυνομία συνεχίζει να «χτενίζει» διάφορες περιοχές για τον εντοπισμό του 41χρονου Ιωάννη Κοσμά από τη Λεμεσό, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις ληστειών τις τελευταίες ημέρες, αυτός αποδείχτηκε πως πέρασε και για κάποιο διάστημα φιλοξενήθηκε σε οικία 38χρονου σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Μετά την πληροφορία που έφθασε χθες στην αστυνομία   μέλη της Δύναμης έσπευσαν στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Μέχρι όμως να φθάσουν στο σημείο ο καταζητούμενος είχε «γίνει καπνός». Ανακρινόμενος ο 38χρονος ανέφερε πως ο φίλος του πέρασε για καφέ από το σπίτι του κι αναχώρησε σε λίγη ώρα. 

Ανεξαρτήτως του διαστήματος παραμονής, η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον 38χρονο, με την καταγγελία της παροχής ασύλου σε καταζητούμενο. Πριν από λίγο για διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών, ζητήθηκε και αποφασίστηκε από το Δικαστήριο η μονοήμερη προφυλάκιση του υπόπτου. 

Υπενθυμίζεται ότι 41χρονος καταζητείται για την υπόθεση ληστείας από 50χρονη Ρωσίδα, σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στη Λεμεσό, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Αστυνομία τον θεωρεί και ως το ένα από τα δύο πρόσωπα που το βράδυ της Παρασκευής μπούκαραν με όπλο σε βενζινάδικο στην παραλιακή Λεμεσό με σκοπό να το ληστέψουν.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Δειτε Επισης

Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή
Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία με σκόνη στην ατμόσφαιρα
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»