Μεταθέσεις και… προαγωγές συγγενών από τον Δ/ντη της πυροσβεστικής πριν φύγει

«Φωτιές» στην πυροσβεστική υπηρεσία άναψε ο Διευθυντής του Σώματος Αντρέας Νικολάου ο οποίος προχώρησε άρον άρον σε μεταθέσεις και προαγωγές οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ online ο κ. Νικολάου μετέθεσε, μεταξύ άλλων, τον διοικητή της ΕΜΑΚ Μόδεστο Μοδέστου σε σταθμό της Λεμεσού ενώ στη θέση του διορίστηκε ο Χριστόφορος Στυλιανού που υπηρετούσε στη Λεμεσό.

Η μετάθεση του διοικητή της ΕΜΑΚ προκάλεσε αναστάτωση καθώς θεωρείται από τα μέλη της δύναμης ως «εκδικητική» με αφορμή τη στάση που κράτησε στην εκδίκαση της υπόθεσης της φονικής έκρηξης στο Μαρί, όπου ο Αντρέας Νικολάου ήταν κατηγορούμενος.

Επίσης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Διευθυντής της πυροσβεστικής προχώρησε πριν από λίγες ημέρες σε 25 προαγωγές πυροσβεστών εκ των οποίων ανάμεσα τους είναι ο αδελφότεκνος του, η βαφτιστικιά του και ο σύζυγος της. Μάλιστα αυτοί που προήχθησαν θα λάβουν επιπρόσθετο επίδομα γεγονός που εύλογα διερωτάται κάποιος, εν μέσω κρίσης, πώς εγκρίθηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός την ώρα που πυροσβέστες και αστυνομικοί έχουν δεχτεί αποκοπές στους μισθούς τους.  

Και όλα αυτά, λίγες ημέρες προτού ο Αντρέας Νικολάου αφυπηρετήσει από το σώμα στο οποίο επέστρεψε μετά την αθώωση του για την υπόθεση του Μαρί από το Ανώτατο.

Υπενθυμίζεται ότι με την επιστροφή του στο σώμα ο κ. Νικολάου προχώρησε σε μεταθέσεις οι οποίες επίσης προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων. 
 

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»
Δήμος Λάρνακας: Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ
Δέσμευση Βουλής για προώθηση υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή
Δύσκολη συζήτηση των 27 στις Βρυξέλλες για ανταγωνιστικότητα λόγω κεφαλαιαγορών
Εκπέμπει SOS ο Διευθυντής του Νοσοκομείο Τροόδους-«Τριτοκοσμικές οι συνθήκες, αναγκαία η ανακαίνιση του»
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ να προσπαθήσουν για σύμβαση οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
Πώς απαντά η Υπ. Ασθενοφόρων για το περιστατικό με τη λιπόθυμη μαθήτρια-«Δεν ήταν επείγον»