Στο κελί ο νεαρός που "έστειλε" στο θάνατο τον 35χρονο στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 28χρονου ο οποίος συνελήφθη για την πώληση της δόσης μεθαμφεταμίνης που προκάλεσε τον θάνατο 35χρονου το βράδυ της Κυριακής.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε αρχικά σήμερα το πρωί στο δικαστήριο των Βάσεων της Επισκοπής το οποίο ενέκρινε το αίτημα για παράδοση του στις κυπριακές αρχές.
Στο μεταξύ μετά από αξιολόγηση μαρτυριών, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος 23χρονου, ο οποίος θεωρείται ως το δεύτερο πρόσωπο που ήταν μαζί με τον 28χρονο την ώρα που έγινε το κοντραμπάντο στο Τραχώνι, με τον 35χρονο και τον αδελφό του. 

Ο θάνατος του 35χρονου, όπως κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή προήλθε από οξύ πνευμονικό οίδημα, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του άτυχου νέου, οφειλόταν σε κατανάλωση νοθευμένης μεθαμφεταμίνης.
 

Δειτε Επισης

Οδηγίες ΤΟΥΟΤΑ στους πελάτες της για τους αερόσακους-Όσα πρέπει να γνωρίζουν
Αντισυνταγματικός ο νόμος για διοχέτευση φόρου σε κουρεμένα Ταμεία Προνοίας
Μάχη για τη ζωή δίνει η ηλικιωμένη που παρασύρθηκε από όχημα-Υπέστη υποσκληρίδιο αιμάτωμα
Οι πέντε περιοχές στη Σαντορίνη που κινδυνεύουν από κατολισθήσεις-Αναγκαία τα μέτρα
Δεν επιβεβαιώνει τις αναφορές Φιντάν για συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν τον Απρίλιο
Βάζει δασμούς για παραγγελίες από Shein και Τemu η Ε.Ε.-Λαμβάνεται σειρά μέτρων
Διόρισε Πρόεδρο της Επ. Διερεύνησης Ασυμβίβαστου το Υπουργικό-Αυτή είναι η σύνθεση της Παγκύπριας Επιτροπής Προσφύγων
Άγνωστοι άνοιξαν πυρ σε μετρό στις Βρυξέλλες-Εμπόριο ναρκωτικών βλέπει η Αστυνομία
Ενημέρωσε τον Δένδια για τους στόχους της Κύπρου για την άμυνα ο Πρόεδρος-«Προσδοκούμε στη δική σας βοήθεια»
Αυτοκτόνησε ο 35χρονος δράστης της επίθεσης με τους 11 νεκρούς-Είχε κρύψει τα όπλα σε θήκη για κιθάρα