Χειροπέδες στο βαποράκι που «έστειλε» στο θάνατο τον 35χρονο στη Λεμεσό

Στη σύλληψη του 28χρονου που καταζητείτο από τις αρχές ως το πρόσωπο που προμήθευσε τα ναρκωτικά στον 35χρονο που «έσβησε» χθες στη Λεμεσό μετά τη χρήση ναρκωτικών φόρεσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ύποπτος εντοπίστηκε στην οικία του στις Βάσεις και φόρεσε χειροπέδες και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η αστυνομία αναζητεί ακόμη ένα πρόσωπο.

Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή ο 28χρονος συνελήφθη και την προηγούμενη εβδομάδα καθώς στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ύποπτος είναι καλά γνωστός στις αρχές ως βαποράκι.

Υπενθυμίζεται ότι 35χρονος που έχασε τη ζωή του είχε μεταβεί χθες μαζί με τον αδελφό του σε συγκεκριμένο υποστατικό στην περιοχή Τραχωνίου, απ’ όπου προμηθεύτηκαν ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος έκανε στο σημείο χρήση ναρκωτικών και ακολούθως μέχρι τα δύο αδέλφια να φτάσουν στο σπίτι του, ο 35χρονος λιποθύμησε.

Ο αδελφός του τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποκύψει στο μοιραίο.  
 

Δειτε Επισης

Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Παροχή βοήθειας από Υφ. Πολιτισμού για συμπλήρωση αίτησης για ΘΥΜΕΛΗ
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Εντάσσονται στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ οικογένειες με πέντε και περισσότερα παιδιά
ΥΠΑΝ: Σε πραγματικότητα μετατρέπεται το όραμα ισότιμης προσχολικής αγωγής
Παγκόσμια πρωτιά Κύπρου στη μακροβιότητα ατόμων με θαλασσαιμία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία