Σύσκεψη στο Προεδρικό υπό τον Αναστασιάδη για την Υγεία

Με την ολοκλήρωση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, έχει συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη η οποία θα απασχολήσει το θέμα των προβλημάτων που υπάρχουν εδώ και μερικούς μήνες στην Υγεία.

Η σύσκεψη, όπως πληροφορούμαστε θα διεξαχθεί στην παρουσία των υπουργών υγείας Γιώργου Παμπορίδη και οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη. Στη σύσκεψη, κληθήκαν και θα παραστούν επίσης η γενική διευθύντρια του υπουργείου υγείας και ο διευθυντής των ιατρικών υπηρεσιών.

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος εξήγησε ότι η παρέμβαση του πρόεδρου Αναστασιάδη στα θέματα της υγείας θα επεκταθεί και στο πλαίσιο του συμβουλίου αρχηγών. Στόχος των συσκέψεων αυτών, σημείωσε, με όλα εμπλεκόμενα μέρη είναι να καθοριστεί ένας οδικός χάρτης για επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τη δημόσια υγεία. Πρόσθεσε δε ότι το κράτος οφείλει να προχωρήσει το ΓΕΣΥ δεδομένου ότι το 50% των φορολογούμενων πολιτών είναι ανασφάλιστοι σε θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
 
 

Δειτε Επισης

Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Παροχή βοήθειας από Υφ. Πολιτισμού για συμπλήρωση αίτησης για ΘΥΜΕΛΗ
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Εντάσσονται στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ οικογένειες με πέντε και περισσότερα παιδιά
ΥΠΑΝ: Σε πραγματικότητα μετατρέπεται το όραμα ισότιμης προσχολικής αγωγής
Παγκόσμια πρωτιά Κύπρου στη μακροβιότητα ατόμων με θαλασσαιμία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία