Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 41χρονο στη Αγία Νάπα

Επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και ανησυχίας, εξετάζει η Αστυνομία στην Αγία Νάπα.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι “καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 41χρονο ότι γύρω στις 4 τα ξημερώματα χθες, ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατό του στην Αγία Νάπα, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί σοβαρά και το μοτοποδήλατό του να υποστεί σοβαρές ζημιές”.

Ο 41χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ρινικού οστού, αιμάτωμα και μώλωπα στο αριστερό μάτι και πρήξιμο στα χείλη, τη μύτη και το δεξιό αστράγαλο.

Σχετικά με την εν λόγω υπόθεση συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 46χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 27χρονο για ληστείες περιπτέρων στη Λευκωσία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Εντοπίστηκε το υποστατικό από το οποίο προμηθεύτηκαν το καγκουρό οι αλλοδαποί στη Δερύνεια
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα