“Φρέσκος” αποφυλακισθέντας ο ένας εκ των δραστών της ένοπλης ληστείας στη Λεμεσό

Φως ως προς την ταυτότητα των δραστών της απόπειρας φόνου και απόπειρας ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ σε πρατήριο βενζίνης στη Λεμεσό έριξε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχειρήσης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ online οι έρευνες των αρχών, ως προς τον ένα εκ των δύο δραστών, στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο από τη Λεμεσό ο οποίος καταδικάστηκε για υποθέσεις ληστειών και διαρρήξεων και αποφυλακίστηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εναντίον του συγκεκριμένου υπόπτου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του για τη ληστεία που διαπράχθηκε πριν από μερικές ημέρες σε μεγάλο υποκατάστημα στη Λεμεσό.

Οι ανακριτές της υπόθεσης στρέφουν τις έρευνες προς σε αυτή την κατεύθυνση καθώς οι κινήσεις του υπόπτου, όπως διαφάνηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ομοιάζουν με προηγούμενες υποθέσεις στις οποίες ενεπλάκη.

Το χρονικό…

Οι δυο δράστες  που επέβαιναν  σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα σκούρου χρώματος και φορούσαν κράνη, σκουρόχρωμα ρούχα και γάντια, έκαναν την εμφάνιση τους  στο πρατήριο, που βρίσκεται επί της πολυσύχναστης παραλιακής λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου, την ώρα που ο 33χρονος υπάλληλος από το Μπαγκλαντές ετοιμαζόταν να κλείσει το πρατήριο και έχοντας ήδη κλειδώσει σε συρτάρι τις εισπράξεις της ημέρα.

Ένας εκ των δραστών εισήλθε εντός του καταστήματος του πρατηρίου και προτάσσοντας όπλο ζήτησε, μιλώντας σε κυπριακή διάλεκτο, τα χρήματα.

Ο 33χρονος υπάλληλος αντέδρασε σπρώχνοντας τον επίδοξο ληστή, που του είχε βάλει το πιστόλι στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ ακολούθως ρίφθηκαν δυο πυροβολισμοί, ένας εκ των οποίων τραυμάτισε ελαφρά τον αλλοδαπό στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος πυροβολισμός έπληξε το ταβάνι.

Η αστυνομία διερευνά αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων απόπειρας φόνου και απόπειρας ληστείας. 

  

Δειτε Επισης

Εγκαινιάστηκε η πρώτη φάση ανάπλασης ιστορικού κέντρου της Αγίας Φύλας
Αποδέχθηκε το αίτημα για υπερπολύτεκνους ο Πρόεδρος-Επίκεινται ανακοινώσεις και για το επίδομα τοκετού
Υπ. Γεωργίας: Συνεχής η προσπάθεια της Κυβέρνησης για στήριξη της μελισσοκομίας
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση-«Η δικαιοσύνη δεν παζαρεύεται»
Συνεχίζουν να αγνοούνται 758 Ελληνοκύπριοι από τους 1510-«Οι οικογένειες περιμένουν στωικά»
Δεκάδες νεκρά περιστέρια στο κέντρο της Λευκωσίας (Pics)
Βλέπουν κενά στην πρόταση Παναγιώτου για τους παράνομους οι εργολάβοι-«Δεν φέρουμε ευθύνη»
Έριξαν τις τιμές τους τα «Ζ» λόγω μειωμένης ζήτησης, προσφέρονται από 25 ευρώ ημερησίως
Αναμένουν διευκρινίσεις οι διανομείς για την πρόταση από Υπ. Εργασίας-Μισθός, εξοπλισμός και ασφάλεια
Σκαρφαλώνει στους 35βαθμούς ο υδράργυρος-Θα παρατηρείται σκόνη στην ατμόσφαιρα