Αυτός είναι ο ένας εκ των ληστών της Λεμεσού; Καταζητείται για άλλη υπόθεση

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία 41χρονου από τη Λεμεσό ο οποίος καταζητείται για υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε πριν από λίγες ημέρες σε μεγάλο πολυκατάστημα στη Λεμεσό.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Κοσμά, ηλικίας 41 ετών, από τη Λεμεσό ο οποιος καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σε πολυκατάστημα στη Λεμεσό στις 8/6/16.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Όπως είχε μεταδώσει ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ online ο ένας εκ των δραστών της ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό εκτιμάται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που καταζητείτο για την υπόθεση ληστείας έξω από πολυκατάστημα.

Μάλιστα ο ύποπτος όπως είχαμε αποκαλύψει αποφυλακίστηκε τον περασμένο Απρίλιο, μετά την καταδίκη του για υποθέσεις ληστειών και διαρρήξεων.

Οι ανακριτές της υπόθεσης στρέφουν τις έρευνες προς σε αυτή την κατεύθυνση καθώς οι κινήσεις του υπόπτου, όπως διαφάνηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ομοιάζουν με προηγούμενες υποθέσεις στις οποίες ενεπλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο δράστες της χθεσινοβραδινής απόπειρας φόνου και απόπειρας ληστείας, που επέβαιναν  σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα σκούρου χρώματος και φορούσαν κράνη, σκουρόχρωμα ρούχα και γάντια, έκαναν την εμφάνιση τους  στο πρατήριο, που βρίσκεται επί της πολυσύχναστης παραλιακής λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου, την ώρα που ο 33χρονος υπάλληλος από το Μπαγκλαντές ετοιμαζόταν να κλείσει το πρατήριο και έχοντας ήδη κλειδώσει σε συρτάρι τις εισπράξεις της ημέρα.

Ένας εκ των δραστών εισήλθε εντός του καταστήματος του πρατηρίου και προτάσσοντας όπλο ζήτησε, μιλώντας σε κυπριακή διάλεκτο, τα χρήματα.

Ο 33χρονος υπάλληλος αντέδρασε σπρώχνοντας τον επίδοξο ληστή, που του είχε βάλει το πιστόλι στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ ακολούθως ρίφθηκαν δυο πυροβολισμοί, ένας εκ των οποίων τραυμάτισε ελαφρά τον αλλοδαπό στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος πυροβολισμός έπληξε το ταβάνι.
  

Δειτε Επισης

BINTEO: Πενήντα νεκροί εξαιτίας πλημμυρών στο δυτικό τμήμα του Αφγανιστάν
Συνολικά 310 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας στην πλωτή πλατφόρμα στη Γάζα
Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκλογές-Κάλεσμα Εφόρου για προετοιμασία των ψηφοφόρων
Μελέτησε τις εξελίξεις στο Κυπριακό το ΑΚΕΛ-Καλεί σε ανάληψη πρωτοβουλίας για σπάσιμο του αδιεξόδου
Επ. Ισότητας: Στόχος να δίνονται χώρος και φωνή στις γυναίκες
Χειροπέδες σε 23χρονο για το θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά με θύμα 77χρονη
Στη δημοσιότητα επιστολή ΥΠΕΣ για τ/κ κινηματογράφο έδωσε ο Δήμος Λεμεσού
Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
Εκφορτώνονται οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας
«Προς αξιοποίηση η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη»-Όσα ισχυρίζεται ειδικός