«Ποσειδώνια 2016»

Καταγράφοντας νέο ρεκόρ επισκεπτών ολοκληρώθηκαν τα «Ποσειδώνια 2016», τα οποία πλέον  έχουν εξελιχθεί σε κορυφαίο θεσμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας παγκοσμίως. Σύμφωνα με στοιχεία από τους διοργανωτές, στα «Ποσειδώνια 2016» συμμετείχαν περισσότεροι από 22.000 επαγγελματίες της ναυτιλίας από όλο τον κόσμο, οι εκθέτες ξεπέρασαν τους 1.800 από 90 χώρες και κάλυψαν με τα περίπτερά τους 40.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου στο Metropolitan Expo.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η αύξηση της τάξης του 14% στον αριθμό των επισκεπτών που καταγράφηκε στα «Ποσειδώνια 2016» σε σύγκριση με την προηγούμενη διοργάνωση το 2014 αποτελεί σαφή ένδειξη της δυναμικής της διοργάνωσης, η οποία σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ενισχύει τη φήμη, την εικόνα και την απήχησή που έχουν ως ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, ναυτιλιακό γεγονός. Η δυναμική αυτή αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ήδη πριν αδειάσει ο εκθεσιακός χώρος, τα αιτήματα για κρατήσεις εκθεσιακών περιπτέρων για τα «Ποσειδώνια 2018» είναι πάρα πολλά με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να θεωρούν ότι πιθανότατα τα 45.000 τ.μ. του εκθεσιακού χώρου στο Metropolitan Expo να καλυφθούν πλήρως.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μεταξύ αυτών που έχουν, ήδη, κάνει κράτηση για το 2018 ζητώντας και περισσότερο χώρο για τα εκθεσιακά τους περίπτερα, συγκαταλέγονται κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της παγκόσμιας ναυτιλίας όπως είναι οι Abu Dhabi Shipyards, IntraMare, MIE, Drew Marime Chemicals, OceanKing, Marita, καθώς και τα εθνικά περίπτερα της Δανίας και της Ολλανδίας.

Η διοργάνωση «Ποσειδώνια 2016», που πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, τελεί υπό την αιγίδα της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας και των πέντε σημαντικότερων ενώσεων που αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα των Ελλήνων πλοιοκτητών: το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Δήμο Πειραιά, το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, την Ελληνική Επιτροπή Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου, την Ένωση Εφοπλισμών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.  
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του στην Κρήτη-«Θα είμαι ο Θεός σου, θα με προσκυνάς»
Καταστηματάρχης στην Καβάλα βιντεοσκοπούσε απόκρυφα σημεία πελάτισσάς του
Θρίλερ με αγνοούμενο συνταξιούχο από τη Κοζάνη-Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε
Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε 13χρονη-Χειροπέδες και στη μητέρα της ανήλικης
Αντεγκλήσεις Κασσελάκη και Πολάκη για ομοφοβία-«Εγώ δεν ανέβασα τη Δώρα στη σκηνή, όπως εσύ τον Τάιλερ»
Κατατέθηκε η πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη με 100 υπογραφές –Θέμα ηγεσίας και από Πολάκη
Αποτροπιασμός από τα βασανιστήρια σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο-«Φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα»
Διόρισαν νέο δικηγόρο οι μοναχοί για το Συνοδικό-Δεν θα ζητήσουν αναβολή, επανήλθε όμως ο Βαβούσκος
Βιοπραγούσε σε τρεις πρώην και νυν συντρόφους και στην κόρη του-Οι κραυγές του τελευταίου θυματός οδήγησαν στη σύλληψη του
Το χρονικό της φρίκης κατέγραφε η γυναίκα του Ιερέα στα Χανία-Την κοκκοποιούσε από όταν ήταν 14 ετών