ΡΙΚ: Πήραμε την άδεια της UEFA για τις διαφημίσεις της Turkish Airlines

Το ΡΙΚ χειρίστηκε το όλο ζήτημα που αφορά τη μη προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων των Τουρκικών Αερογραμμών, κατά τη διάρκεια του EURO 2016, με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, επάρκεια, και σε πλήρη συνεννόηση με τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές, χωρίς να προκαλεί την κοινή γνώμη της Κύπρου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ, Θανάσης Τσώκος.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Αλήθεια", ο κ. Τσώκος ανέφερε πως το ΡΙΚ έγκαιρα ενημέρωσε τα αρμόδια Υπουργεία ότι οι Τουρκικές Αερογραμμές θα είναι μέγας χορηγός της διοργάνωσης EURO 2016.

Πρόσθεσε πως ύστερα από σχετική διαβούλευση με το Υπουργείο Εξωτερικών, το ΡΙΚ ζήτησε εξαίρεση από την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων των Τουρκικών Αερογραμμών από τη διοργανώτρια UEFA.

"H εξαίρεση εγκρίθηκε από την UEFA,  και είναι μια εξαίρεση που ζήτησε και η Δημοκρατία της Αρμενίας για παρόμοιους λόγους, γεγονός που καταδεικνύει την ορθότητα των επιχειρημάτων του ΡΙΚ", επεσήμανε ο κ. Τσώκος.

"Το ΡΙΚ διαχειρίστηκε το όλο ζήτημα με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, επάρκεια και σε πλήρη συνεννόηση με τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές, χωρίς να προκαλεί την κοινή γνώμη της Κύπρου", κατέληξε  ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Αλήθεια" αναφέρεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της απόφασης για μη προβολή των διαφημιστικών μηνυμάτων των Τουρκικών Αερογραμμών, τόσο η αεροπορική εταιρεία, όσο και η διοργανώτρια αρχή των αγώνων θα κινηθούν νομικά εναντίον του ΡΙΚ, με απαιτήσεις αποζημίωσης πολλών εκατομμυρίων, αφού υπάρχουν συμβατικές υποχρεώσεις. 
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 
 

Δειτε Επισης

Στις 25/9 ξεκινά ο διάλογος ΥΠΑΝ – αρμοδίων φορέων για καταλόγους
Για αποζημιώσεις ε/κ περιουσιών και ενέργεια μίλησε στον παράνομο Bayrak ο Ουστέλ
Οι λόγοι για έλλειψη επαγγελματιών οδηγών στο μικροσκόπιο του Υπουργείου Μεταφορών
Στην Επιτροπή Παιδείας το καθεστώς εκπαιδευτικών αορίστου χρόνου
Έξω από Προεδρικό και Σπίτι Ευρώπης στις 3/10 οι αγελαδοτρόφοι
Στα κατεχόμενα λειτουργούν 22 «πανεπιστήμια» με 80.000 ενεργούς φοιτητές
Ζητούν απαντήσεις από ΠτΔ και ΕΕ για τους κανονισμούς για το χαλλούμι οι αγελαδοτρόφοι
Υπογράφονται οι συμφωνίες Κύπρου και Ελλάδας για τις μεταμοσχεύσεις
ΣΑΠ-ΤΕΠΑΚ: Παράνομη η πρόταση Δημάρχου Λ/σου για Park & Ride, υποστηρίζει
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού-Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές