Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό-Τον πυροβόλησαν για να τον ληστέψουν

Απόπειρα φόνου με άρωμα ληστείας διαπράχθηκε χθες βράδυ, γύρω στις 9:30 σε πολυσύχναστο δρόμο κοντά στο ζωολογικό κήπο της Λεμεσού, και συγκεκριμένα σε πρατήριο πετρελαιοειδών στην Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου.

Υπάλληλος του πρατηρίου αντιστάθηκε σε έναν από τους δύο επίδοξους ληστές, ο οποίος πυροβόλησε τραυματίζοντας τον ελαφρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, δύο άγνωστα πρόσωπα που επέβαιναν μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας και φορούσαν μαύρα κράνη, ρούχα και γάντια έφτασαν λίγο πριν τις 9 στο πρατήριο καυσίμων. Ο ένας από αυτούς εισήλθε εντός του καταστήματος, την ώρα που ο υπάλληλος είχε κλειδώσει τις εισπράξεις σε συρτάρι. Μιλώντας με κυπριακή προφορά, ο επίδοξος ληστής ζήτησε από τον υπάλληλο τα χρήματα υπό την απειλή πιστολιού.
 
Ο 33χρονος υπάλληλος από το Μπαγκλαντές αντιστάθηκε και τότε οι δράστης έριξε δύο πυροβολισμούς, ένας εκ των οποίων τον τραυμάτισε ελαφρά στο πίσω μέρος της κεφαλής.
 
Τελικά οι δύο δράστες έφυγαν άπραγοι με την μοτοσικλέτα τους προς βόρεια κατεύθυνση.
 
Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατείται για νοσηλεία, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.
 
Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη και Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Δειτε Επισης

Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Παροχή βοήθειας από Υφ. Πολιτισμού για συμπλήρωση αίτησης για ΘΥΜΕΛΗ
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Εντάσσονται στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ οικογένειες με πέντε και περισσότερα παιδιά
ΥΠΑΝ: Σε πραγματικότητα μετατρέπεται το όραμα ισότιμης προσχολικής αγωγής
Παγκόσμια πρωτιά Κύπρου στη μακροβιότητα ατόμων με θαλασσαιμία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία