ΜΒΑ από το CIM και το Reporter Online

To Cyprus Institute of Marketing και το Reporter Online προσφέρουν την ευκαιρία σε δύο στελέχη κυπριακής επιχείρησης να αποκτήσουν το δικό τους ΜBA με πλήρη υποτροφία. Αιτήσεις μπορούν να αποστείλουν κάτοχοι πτυχίου με εργασιακή πείρα, τουλάχιστον, τριών χρόνων και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα MBA είναι μονοετούς (full time) ή διετούς (part time) διάρκειας, διδάσκεται στην αγγλική, τα μαθήματα είναι βραδινά και διεξάγονται στη Λευκωσία / Λεμεσό. Η κανονική του αξία ανέρχεται σε 6.800 ευρώ, ενώ λαμβάνει κρατική χορηγία μέχρι 3.417 ευρώ. Είναι αναγνωρισμένο από το ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ και έχει καταλάβει τη 22η θέση σε παγκόσμια κλίμακα το 2012 (Rising stars 2012, www.findyourMBA.com).
Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ. Οι αιτητές που πληρούν τους όρους του προγράμματος, θα καλούνται σε προσωπική συνέντευξη και μπορούν να αιτηθούν μεταξύ 1/7 και 31/7.
 

Δειτε Επισης

Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Παράταση για αιτήσεις εταιρειών για είδη σε σχολικά κυλικεία
Ενίσχυση Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων ζητούν οι συνταξιούχοι από Παναγιώτου
Κλείνει για πέντε ημέρες ο δρόμος Ριζοκαρπάσου-Αποστόλου Ανδρέα
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής η υποβολή στοιχείων στρατευσίμων 2025 ΕΣΣΟ
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Παροχή βοήθειας από Υφ. Πολιτισμού για συμπλήρωση αίτησης για ΘΥΜΕΛΗ
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»