Συνέχεια σήμερα στο… «σίριαλ» για έκδοση του αεροπειρατή στην Αίγυπτο

Ξανά ενώπιον δικαστηρίου ο 59χρονος αεροπειρατής για συνέχεια της εξέτασης του αιτήματος των Αιγυπτιακών αρχών για έκδοση του στην Αίγυπτο προκειμένου να δικαστεί στη χώρα του.
Κατά την προηγούμενη ακροαματική διαδικασία την περασμένη εβδομάδα η κατηγορούσα αρχή κατέθεσε έγγραφα που έστειλαν οι Αιγυπτιακές αρχές και με τα οποία ζητούν την έκδοση του ενώ υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι ο 59χρονος θα τύχει δίκαιης δίκης.
Από την πλευρά του ο αεροπειρατής αρνείται να εκδοθεί στη χώρα του και ζητά όπως δικαστεί στην Κύπρο ενώ μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης του εξέφρασε φόβους για τη ζωή του σε περίπτωση που οδηγηθεί στις φυλακές της Αιγύπτου.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν θα τύχει δίκαιης δίκης καθώς έχει «προηγούμενα» με τις αρχές τη Αιγύπτου λόγω του ότι είναι έντονα πολιτικοποιημένος από τα φοιτητικά του χρόνια.
Επίσης ενώπιον δικαστηρίου κατατέθηκε η επιστολή που έδωσε ο αεροπειρατής όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Λάρνακας μέσω της οποίας αποδεικνύει ότι τα κίνητρα του ήταν καθαρά πολιτικά απορρίπτοντας τις αναφορές περί… «Μαρίνας». 
 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα 2,8 εκατ. ευρώ
Θεσμοθετημένη προστασία ηλικιωμένων για πιστώσεις και ασφάλιση ζητά η Επίτροπος Διοικήσεως
Για παιχνίδια και ρούχα οι πλείστες καταγγελίες για ακατάλληλα προϊόντα στην Κύπρο μέσω συστήματος ΕΕ
Δημιουργία και επέκταση Κέντρων Φροντίδας Παιδιών και 24ωρων Δομών φιλοξενίας ατόμων με ανάγκες μακροχρόνιας φροντίδας
Τη δημιουργία Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου ενέκρινε το Υπουργικό-«Εξαιρετική μέρα για τον τομέα της υγείας»
Αλλάζουν τα κίνητρα για στέγη για προσέλκυση κατασκευαστικού τομέα-Διευρύνεται το πλαίσιο εφαρμογής
Συνεχίζεται η διαμάχη για τη μαντήλα στα κατεχόμενα-Ανοικτό το ενδεχόμενο γενικής απεργίας
Αυξήσεις στις τιμές των αγαθών για το πασχαλινό τραπέζι-Οι τιμές που καταγράφει η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή
Τοποθέτηση της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνο Κύπρου αναφορικά με τη ρύθμιση συναλλαγών σε μετρητά
Παρέμβαση Οδυσσέα για την έκθεση για το κέντρο δεξιώσεων-«Η Ελεγκτική εργαλειοποιείται από τον Πρόεδρο»