Άρχισε η σύσκεψη των αρχηγών για την διαδικασία εκλογής του Προέδρου

Άρχισε στις δώδεκα το μεσημέρι στην βουλή, η σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων  σε σχέση με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί την Πέμτπτη, στην πρώτη συνεδρία της ολομέλειας κατά την οποία θα εκλεγεί και ο νέος πρόεδρος της Βουλής.

Στο μεταξύ το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει τη στάση της Συμμαχίας Πολιτών και του προέδρου της Γιώργου Λιλλήκα, για τη μη πρόσκληση του Κινήματος στη σημερινή άτυπη συνεδρία πολιτικών αρχηγών.
Παράλληλα, καλεί όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν τη στάση της Συμμαχίας Πολιτών.
Σε ανακοίνωσή του, το ΕΛΑΜ αναφέρει ότι “κάποιοι εντελώς αντιδημοκρατικά, μη σεβόμενοι τη λαϊκή ετυμηγορία και τις 13.041 Ελλήνων Κυπρίων που ψήφισαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), προχώρησαν στην προαναφερόμενη κίνηση που σίγουρα δεν τιμά κανένα και ούτε καν την ίδια την δημοκρατία την οποία πρέπει να υπερασπιστούμε”.
 
Λίγο μετά την έναρξη της σύσκεψης διαπιστώθηκε απο τους αρχηγούς ότι κακώς δεν κλήθηκε  το ΕΛΑΜ και το κάλεσαν άρον άρον να λάβει μέρος. Ωστόσο υπήρξε άρνηση καθώς η κλήση έγινε την τελευταία στιγμή.

Τα είπε με Αβέρωφ και Περδίκη  ο Σιζόπουλος.
Νωρίτερα σήμερα συνεχίστηκαν οι  κομματικές επαφές για το ζήτημα της προεδρίας με ξεχωριστές συναντήσεις του προέδρου της ΕΔΕΚ με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Γιώργο Περδίκη.  
 

 

 


 
 

Δειτε Επισης

Πήρε θέση και για τη μαντήλα ο Ερντογάν-«Αν προσπαθήσετε να την πειράξετε θα μας βρείτε απέναντί σας»
Πέντε άτομα επέζησαν για 36 ώρες πάνω σε ένα αεροπλάνο περικυκλωμένο από αλιγάτορες στον Αμαζόνιο
Αιμόφυρτος εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ενδεχομένως να έπεσε από ύψος, πληροφορία για παρουσία δεύτερου προσώπου
Διαψεύδει τα περί σύλληψης του γενικού του γραμματέα στα κατεχόμενα το Volt-«Είναι καλά»
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε τι είπε με τον Τραμπ στο Βατικανό-Τι σηματοδοτεί η στροφή στις σχέσεις τους
Καταγγέλλει τον Ερντογάν για περιφρόνηση του ΟΗΕ και υπόσκαψη της προσπάθειας προόδου το ΥΠΕΞ
Τρίτη συνεχόμενη κίτρινη προειδοποίηση Μετεωρολογικής-Έντονα καιρικά φαινόμενα και την Κυριακή
Στάθηκε στην αντίδραση Τ/κ και αποκατέστησε την πραγματικότητα ο ΠτΔ-«Δεν ανέμενα κάτι διαφορετικό από Ερντογάν»
Το ξεκόβει για κυπριακά πλοία σε λιμάνια της Τουρκίας ο Ερντογάν-Χαϊδεύει τους σφετεριστές ε/κ περιουσιών
Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για το φόνο της 16χρονης-Στο φως μαρτυρία από τη σύλληψη του δράστη στην Ελλάδα