Μέλη εγκληματικής ομάδας οι Νιγηριανοί με τα 12 κιλά κοκαΐνης

Μέσα στα πλαίσια των ερευνών της ΥΚΑΝ για αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών στην Κύπρο, εντοπίστηκαν 3 ύποπτα άτομα 28, 26, και 24 χρονών αντίστοιχα από τη Νιγηρία, οι οποίοι έφθασαν χτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας μέσω Ντουμπάι.
 
Οι ύποπτοι και οι αποσκευές τους καθώς και οι νάιλον τσάντες αφορολογήτων που κρατούσαν, ερευνήθηκαν. Κατά την έρευνα του 26 χρονου, φοιτητή, ανευρέθηκαν μέσα σε νάιλον τσάντα που κρατούσε και ραμμένα μέσα στο γιλέκο που φορούσε, αυγοειδής συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 3 κιλών και 552 γραμμαρίων.
 
Κατά την έρευνα του 28, επίσης φοιτητή, εντοπίστηκαν σε νάιλον τσάντα που κρατούσε τρεις συσκευασίες σοκολάτας εντός των οποίων υπήρχε αριθμός αυγοειδών συσκευασιών που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 4 κιλών και 363 γραμμαρίων.
 
Επίσης στην τσάντα που κρατούσε ο 24 χρονος, φοιτητής επίσης σε χώρα της ΕΕ., ανευρέθηκαν τρεις συσκευασίες σοκολατών εντός των οποίων υπήρχε σε αυγοειδής συσκευασίες, κοκαΐνη βάρους 4κιλών και 385 γραμμαρίων.
 
Συνολικά κατασχέθηκαν 12 κιλά και 300 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ οι τρεις ύποπτοι συνελήφθηκαν. Και οι τρεις στο παρόν στάδιο θέτουν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν.
 
Από πληροφορίες αλλά και από τα γεγονότα εκτιμάται ότι οι ύποπτοι είναι μέλη εγκληματικής ομάδας εισαγωγής ναρκωτικών στην Κύπρο.

Αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις και θα ζητηθεί η βοήθεια της Interpol αναφορικά με το ταξίδι που έκαναν. Αναζητούνται συνεργάτες τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Κύπρο.

 
 
 

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση