Και Κύπρια ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Κύπρια φοιτήτρια, 21 χρόνων, είναι ανάμεσα στους 14 συλληφθέντες από την Ελληνική Αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν χθες στην πλατεία Συντάγματος και στα Εξάρχεια.
 
Εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι Κύπρια υπήκοος, φοιτήτρια, 21 χρονών, έχει συλληφθεί κατηγορούμενη για παράβαση τριών άρθρων, για διατάραξη της κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού κατά συν` αυτουργία και για το νόμο περί όπλων.
 
Η ύποπτη με την σε βάρος της σχηματικής δικογραφίας, θα μεταφερθεί σήμερα το απόγευμα ενώπιον του Εισαγγελέα του Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
 
Σύμφωνα με την Πρεσβεία, η ύποπτη δεν έχει ζητήσει νομική αρωγή από την Πρεσβεία. Η πρεσβεία επικοινώνησε με τα κρατητήρια και άφησε τα στοιχεία της για να επικοινωνήσει η Κύπρια ωστόσο μέχρι στιγμής δεν ζήτησε οτιδήποτε.
 
“Είμαστε σε συνεχή επαφή ό,τι θέλει θα την βοηθήσουμε”, ανέφερε Εκπρόσωπος της Πρεσβείας.
 
Επιπρόσθετα της δόθηκε η δυνατότητα να τηλεφωνήσει όπου θέλει για να ενημερώσει και τους δικούς της.
 

Δειτε Επισης

Διεθνής κατακραυγή για την ανακοπή του Madleen-«Παραβιάστηκε το διεθνές δίκαιο»
Συναντήθηκε με Γκουτέρες ο Πρόεδρος-Ενημερώθηκε για τις επαφές Ολγκίν στην Τουρκία
Έδωσε σημεία ζωής ο νοσηλευτής που χορήγησε λάθος αίμα σε 62χρονη-Εκτιμήσεις ότι παρουσιαστεί στις Αρχές
Συνομίλησαν για το Κυπριακό και για τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή Πρόεδρος και Αμπντάλλα
Έτοιμη για την επιστροφή των εκδρομέων η Αστυνομία-Συστάσεις στους οδηγούς
Άνδρας άνοιξε πυρ μέσα στο πλήθος στο Λας Βέγκας-Πληροφορίες για έναν νεκρό
Τα τέσσερα ερωτήματα για τις συγκρούσεις στο Λος Άντζελες-Η μετανάστευση και η κάθοδος της Εθνοφρουράς
Τρένο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο που βρέθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Ελλάδα
Στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς ο Πρόεδρος-Συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας
Δραματικό βίντεο από βύθιση σκάφους στο Μπαλί-Τουρίστες έσπασαν τα παράθυρα, βούτηξαν στο νερό για να σωθούν