Τον Αβέρωφ Νεοφύτου αλλού τον τρώει και αλλού κνίθεται

Μετά το Κίνημα Αλληλεγγύη, και το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών απαντά στην γραπτή δήλωση Προδρόμου που άναψε φωτιές χθες, αναφορικά με την παρουσία πολλών μικρών κομμάτων στη Βουλή.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Προδρόμου στη χθεσινή του δήλωση ανέφερε πως η παρουσία πολλών μικρών κομμάτων στη Βουλή δεν φέρνει πλουραλισμό, αλλά όπως άφησε να εννοηθεί, ακυβερνησία και σύγχυση.

Σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση-απάντηση των Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου «προσπαθεί να σπείρει το φόβο στους ψηφοφόρους, εάν κάνουν το λάθος και επιλέξουν κάποιο άλλο κόμμα εκτός το δικό του».

«Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών αναρωτιόμαστε τι άλλο θα σκαρφιστεί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ για να πετύχει τους εκλογικούς του στόχους», σημειώνουν και προσθέτουν πως τον κ. Νεοφύτου «αλλού τον τρώει, αλλού κνίθεται».

«Μάλιστα για μία ακόμη φορά χρησιμοποίησε προς συμφέρον του τη δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους κάνοντας απαράδεκτες αναφορές στην Ελλάδα, της οποίας οι καταστάσεις και συνθήκες δεν έχουν σχέση με τις συνθήκες της Κύπρου», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κατηγορεί, σύμφωνα με το Κίνημα «τα μικρά κόμματα, γιατί φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις να καταφέρνουν να ξεπερνούν το μέτρο που ανέβασαν ο ίδιος μαζί με το ΑΚΕΛ.
Κατηγορεί τα μικρά κόμματα για συνεργασία με το ΑΚΕΛ, ενώ είναι ο ίδιος που συνεργάστηκε με το ΑΚΕΛ για να αποκλείσουν τους Οικολόγους από τη Βουλή και για την ψήφιση σειράς από καταστροφικά, για το λαό, νομοσχέδια».

«Υπάρχουν πραγματικά προβλήματα των πολιτών και για τα οποία φέρει μεγάλη ευθύνη ο Δημοκρατικός Συναγερμός», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει λέγοντας πως «ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου καλείται για άλλη μια φορά να απαντήσει: Πόση χορηγία πήρε το κόμμα του από τη Χελέκτωρ;»
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών
Ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων ζητά το ΑΚΕΛ από τον Πρόεδρο
Καρφιά ΔΗΣΥ σε Χαρτσιώτη-«Δεν υπάρχει κατατεθειμένο νομοσχέδιο στη Βουλή»