Αυτή η σκυλίτσα περίμενε για ώρες την ιδιοκτήτρια της έξω από μπακάλικο στην Λάρνακα αλλά…

Άλλο ένα συγκινητικό περιστατικό που  έρχεται  να αποδείξει την αφοσίωση των σκύλων προς τους ιδιοκτήτες τους, σημειώθηκε το πρωί έξω από μπακάλικο στην Λάρνακα, με πρωταγωνίστρια μία… ηλικιωμένη ημίαιμη σκυλίτσα.

Η ιδιοκτήτρια της, την πήρε μαζί της για ψώνια, όμως  στην τρεχάλα της καθημερινότητας ξεχάστηκε, ολοκλήρωσε τα ψώνια της και έφυγε από την πίσω  έξοδο της υπεραγοράς  αφήνοντας την σκυλίτσα να περιμένει μόνη της καιχωρίς μάλιστα λουρί  στην είσοδο.

 

 

Όπως μας είπε και η υπάλληλος του μπακάλικου, κάθε φορά που άνοιγε η αυτόματη πόρτα για να φύγει ή να μπει  κάποιος πελάτης η σκυλίτσα έβαζε το πρόσωπο της στην είσοδο, κοιτούσε για λίγο και μετά ξανακαθόταν στην είσοδο περιμένοντας.
 

Μάλιστα πέρασαν και κάποιες ώρες από την ώρα που η ιδιοκτήτρια έφυγε για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το σκυλάκι που βρισκόταν στην είσοδο.
Μόλις όμως την είδε ο ιδιοκτήτης του μπακάλικου την αναγνώρισε λέγοντας σε όλους πως η ιδιοκτήτρια της έφυγε πριν ώρες.
 

Ευτυχώς  στο μπακάλικο είχαν και το τηλέφωνο της και την ειδοποίησαν.  «Αμαν ξέχασα πως την πήρα μαζί μου το πρωι  και ακόμα είμαι έξω για δουλειές» είπε και έσπευσε αμέσως στο μπακάλικο για να την παραλάβει.

«Δεν το πιστεύω πως την ξέχασα.  Έρχεται πάντα μαζί μου στα ψώνια και  με περιμένει στην πόρτα και όταν τελειώσουμε φεύγουμε μαζί μας είπε η ίδια η ιδιοκτήτρια» η οποία είπε επίσης πως η συγκεκριμένη σκυλίτσα είναι μαζί της για πάρα πολλά  χρόνια.  

Αφού ευχαρίστησε το προσωπικό και κάποιους από τους πελάτες του μπακάλικου που  έμειναν εκει μέχρι την επανασύνδεση.. έφυγε λέγοντας πώς την επόμενη φορά θα είναι διπλά και τριπλά προσεκτική για να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. 
 
 

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση