Τους έπιασαν να κλέβουν πετρέλαιο από σκυβαλοφόρο

Στη σύλληψη τριών προσώπων από τη Λάρνακα ηλικίας 17, 18 και 43 ετών προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής πετρελαίου από σκυβαλοφόρα οχήματα  στον Κόρνο. Οι συλληφθέντες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω την ώρα της κλοπής.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε γύρω στις εννέα χθες το βράδυ στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου, ότι  σε περιφραγμένο χωράφι στη Κοινότητα Κόρνου, εντός του οποίου υπήρχαν σταθμευμένα σκυβαλοφόρα οχήματα, ιδιοκτησίας 25χρονου από τον Κόρνο, εντοπίστηκαν τρία άγνωστα πρόσωπα να κλέβουν πετρέλαιο από τα οχήματα.
 
Στη σκηνή έφτασαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου όπου και εντόπισαν τρία άτομα. Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο τους η Αστυνομία εντόπισε τέσσερα πλαστικά παγούρια των 20 λίτρων που είχαν μέσα πετρέλαιο και μία χειροκίνητη αντλία πετρελαίου.
 
Η συνολική αξία του πετρελαίου που κλάπηκε ανέρχεται περίπου στα 100 ευρώ.
 
Οι τρεις οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου και παραδέχθηκαν ενοχή για την κλοπή του πετρελαίου.
 
Τα τρία άτομα ηλικίας 17, 18 και 43 χρόνων από τη Λάρνακα, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 
 

Δειτε Επισης

Στήριξε Χαρτσιώτη για τους κυνηγούς ο Χριστοδουλίδης-Αποδίδει σε προεκλογική εκστρατεία την κριτική
Χειροπέδες σε 27χρονο για ληστείες περιπτέρων στη Λευκωσία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Εντοπίστηκε το υποστατικό από το οποίο προμηθεύτηκαν το καγκουρό οι αλλοδαποί στη Δερύνεια
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο