Πρώην πυροσβέστης παρενοχλεί γυναίκες στη Λευκωσία

Την τάση να παρενοχλεί γυναίκες, φαίνεται πως έχει συγκεκριμένος άνδρας, πρώην πυροσβέστης,  από περιοχή της Λευκωσίας. Τρία γραπτά παράπονα εναντίον του έχει στα χέρια της η αστυνομία, ενώ στο παρελθόν δικάστηκε για παρόμοιας φύσεως υποθέσεις.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνηθίζει  άλλοτε να τη στήνει έξω από τα σπίτια γυναικών, να τις παρακολουθεί και πιο συχνά να τις παρενοχλεί, παίρνοντας συστηματικά τηλέφωνο στα σπίτια τους.
 
Την πληροφορία μετέφερε στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online νεαρή μητέρα, την οποία ο συγκεκριμένος άνδρας ενοχλεί έντονα τις τελευταίες ημέρες.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, εναντίον του εν λόγω προσώπου έχουν γίνει τους τελευταίους τρεις μήνες σε αστυνομικούς σταθμούς της Λευκωσίας τρία γραπτά παράπονα, ενώ και η τέταρτη γυναίκα προτίθεται να προβεί σε καταγγελία τις επόμενες ημέρες.  Στις δύο περιπτώσεις,  τα παράπονα έγιναν από τους συζύγους  των γυναικών.
 
Πηγές από την αστυνομία ανέφεραν πάντως στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online ότι από τη στιγμή που εναντίον του εν λόγω άνδρα δεν έχουν γίνει καταγγελίες αλλά μόνο απλές αναφορές, δεν μπορεί να προχωρήσει η οποιαδήποτε διερεύνηση.
 
Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο πρόσωπο καταδικάστηκε το 2011 από δικαστήριο για παρόμοιας φύσεως αδίκημα, ενώ το 2012 το επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο για υπόθεση που αφορούσε πρόκληση ανησυχίας.
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση