80χρονη νεκρή σε τροχαίο στο Φοινί

Σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες γύρω στις 5:30 το απόγευμα στο χωριό Φοινί της επαρχίας Λεμεσού, έχασε τη ζωή της 80χρονη.

Ζεύγος ηλικιωμένων από το χωριό Φοινί, κατευθυνόταν προς το χωράφι τους στον Άγιο Δημήτριο όταν κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Λεμεσού,  ο 82χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο.

Σύμφωνα με τον Αξιωματικό Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφά, το αυτοκίνητο  αφού βγήκε εκτός δρόμου, ανέβηκε σε όχθο στα δεξιά και στη συνέχεια πέρασε μέσα από αυλή σπιτιού και κατέληξε σε γκρεμό 7 μέτρων περίπου.
 
Όπως σημείωσε ο κ. Καφάς, η συνοδηγός του αυτοκινήτου βρήκε ακαριαίο το θάνατο ενώ ο 82χρονος σύζυγος της υπέστη νευρικό κλονισμό και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί,  ένα περίπου χιλιόμετρο μακριά από το σημείο του δυστυχήματος.  Διακομισθηκε στο νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία αφού σύμφωνα με τους ιατρούς υπέστη υποθερμία.

Αν και δυστύχημα έγινε χθες, την αστυνομία ειδοποίησε μόλις σήμερα το πρωί ο ιδιοκτήτης του εξοχικής οικίας που βρίσκεται στη σημείο όπου έγινε το δυστύχημα. Ο ίδιος απουσίαζε χθες και μετέβη στο Φοινί  σήμερα . 

Μέλη της Τροχαίας διενεργούν εξετάσεις ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το νέο τραγικό δυστύχημα.

 

 
 
 

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση