Σκληρή επίθεση σε Αβέρωφ από το Κίνημα Αλληλεγγύη

Απάντηση στη δήλωση Προδρόμου για την μη ύπαρξη πλουραλισμού με την παρουσία πολλών μικρών κομμάτων στη Βουλή, έδωσε το Κίνημα Αλληλεγγύη, διά του εκπροσώπου τύπου του, Γιάννη Σελινόπουλου.

Σύμφωνα με το Κίνημα, “οι αντιδημοκρατικές πεποιθήσεις του κυρίου Αβέρωφ Νεοφύτου είναι γνωστές και οι αναχρονιστικές αντιλήψεις του περί Δημοκρατίας επιβεβαιώθηκαν για πολλοστή φορά στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του ΔΗΣΥ για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του για τις βουλευτικές εκλογές”.

Οι σημερινές του δηλώσεις ότι η πολυφωνία στη νέα Βουλή θα προκαλέσει αποσταθεροποίηση και παρατεταμένη πολιτική αβεβαιότητα, συνιστούν  εκτροπή και βάναυσο βιασμό της Δημοκρατίας, λέει το Κίνημα Αλληλεγγύη, προσθέτοντας πως “δεν μπορεί να τρομοκρατεί τους πολίτες στην απέλπιδα προσπάθεια του να  διατηρηθεί εν ζωή το κατεστημένο που λεηλάτησε τον τόπο”.

“Προφανώς για τον κύριο Αβέρωφ Νεοφύτου, αποσταθεροποίηση της χώρας είναι να μην επιτυγχάνει εύκολα συνεργασίες ο ίδιος στην Ολομέλεια της Βουλής, για αυτό και προώθησε μαζί με το ΑΚΕΛ την αλλαγή του εκλογικού νόμου”, αναφέρεται στη γραπτή δήλωση Σελινόπουλου, και προστίθεται: «είμαστε βέβαιοι ότι αν μπορούσε θα έθετε το όριο εισδοχής στη Βουλή και στο 10%, στο όνομα της πολιτειακής σταθερότητας της χώρας, όπως ο ίδιος την αντιλαμβάνεται”.
 
"Οι πολίτες όμως δεν τρομοκρατούνται και θα μιλήσουν στην κάλπη", εκτιμά το Κίνημα, συμπληρώνοντας ότι “και αυτά τα αποτελέσματα ο κύριος Νεοφύτου δεν θα μπορεί να τα αλλάξει πραγματοποιώντας συνεδρίες για να αποσυρθούν όσοι δημοκρατικά θα εκλεγούν για να εκπροσωπήσουν το λαό στη Βουλή”.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών
Ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων ζητά το ΑΚΕΛ από τον Πρόεδρο
Καρφιά ΔΗΣΥ σε Χαρτσιώτη-«Δεν υπάρχει κατατεθειμένο νομοσχέδιο στη Βουλή»