Η απάντηση της Αλληλεγγύης για τις συντάξεις της Ελένης Θεοχάρους

Στην βέβαια όπως είπε επιτυχία της «Αλληλεγγύης»  στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές απέδωσε ο Δημήτρης Συλλούρης το δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης για το ύψος των συντάξεων που λαμβάνει η Ελένη Θεοχάρους.
Σε δήλωση του ο κ. Συλλούρης επισήμανε ότι: «Είναι φανερό ότι τα κατεστημένα και οι εκπρόσωποι τους ανησυχούν από την παρουσία της Αλληλεγγύης και ιδιαίτερα με την βέβαια επιτυχία της στις επερχόμενες εκλογές. Αυτό τους οδηγεί σε μια απαράδεκτη και αήθη προσωπική επίθεση για να επισκιάζονται οι πολιτικές προτάσεις και θέσεις της Αλληλεγγύης.

Είναι εκπληκτικό ότι ενώ η εφημερίδα Πολίτης για μεγάλο διάστημα ήθελε να παρουσιάζεται ως η εφημερίδα που καταπολεμούσε τα σκάνδαλα, αντί να ασχολείται με παράνομες ή ύποπτες διαδρομές χρημάτων σε κόμματα και πολιτικούς, αναδεικνύει ως μείζον ζήτημα τις νόμιμες απολαβές της Ελένης Θεοχάρους.

Αν η εφημερίδα Πολίτης θεωρεί ότι είναι σημαντικό 15 μέρες πριν τις εκλογές να ασχοληθεί με απολαβές πολιτικών ή ειδικά ευρωβουλευτών, θα έπρεπε να ασχοληθεί με τις απολαβές όλων όσων υπηρέτησαν ή υπηρετούν τον τόπο από αυτά τα αξιώματα.

Αν μάλιστα ασχοληθεί με πολιτικούς, οφείλει να ασχοληθεί με όλα τα συμφέροντα, οφέλη, απολαβές και περιουσιακά στοιχεία, των ιδίων των πολιτικών, των επιχειρήσεων ή των γραφείων τους.
Εν πάσει περιπτώσει, η πολιτική θέση της Αλληλεγγύης παραμένει ότι πρέπει να καθοριστεί δια νόμου οροφή μισθών και συντάξεων. Επομένως, αν μιλούμε με καθαρά πολιτικούς όρους, αυτό είναι το ζητούμενο και η Αλληλεγγύη έχει συγκεκριμένη πρόταση».

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε στήριξη αθλητών Ολυμπιακών/Παραολυμπιακών Αγώνων ο ΠτΔ
Εξέφρασε έντονη προσήλωση για λύση ο ΠτΔ-«Διασφαλίζεται η προοπτική της Κύπρου με επίλυση Κυπριακού»
Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών