Η απάντηση της Αλληλεγγύης για τις συντάξεις της Ελένης Θεοχάρους

Στην βέβαια όπως είπε επιτυχία της «Αλληλεγγύης»  στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές απέδωσε ο Δημήτρης Συλλούρης το δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης για το ύψος των συντάξεων που λαμβάνει η Ελένη Θεοχάρους.
Σε δήλωση του ο κ. Συλλούρης επισήμανε ότι: «Είναι φανερό ότι τα κατεστημένα και οι εκπρόσωποι τους ανησυχούν από την παρουσία της Αλληλεγγύης και ιδιαίτερα με την βέβαια επιτυχία της στις επερχόμενες εκλογές. Αυτό τους οδηγεί σε μια απαράδεκτη και αήθη προσωπική επίθεση για να επισκιάζονται οι πολιτικές προτάσεις και θέσεις της Αλληλεγγύης.

Είναι εκπληκτικό ότι ενώ η εφημερίδα Πολίτης για μεγάλο διάστημα ήθελε να παρουσιάζεται ως η εφημερίδα που καταπολεμούσε τα σκάνδαλα, αντί να ασχολείται με παράνομες ή ύποπτες διαδρομές χρημάτων σε κόμματα και πολιτικούς, αναδεικνύει ως μείζον ζήτημα τις νόμιμες απολαβές της Ελένης Θεοχάρους.

Αν η εφημερίδα Πολίτης θεωρεί ότι είναι σημαντικό 15 μέρες πριν τις εκλογές να ασχοληθεί με απολαβές πολιτικών ή ειδικά ευρωβουλευτών, θα έπρεπε να ασχοληθεί με τις απολαβές όλων όσων υπηρέτησαν ή υπηρετούν τον τόπο από αυτά τα αξιώματα.

Αν μάλιστα ασχοληθεί με πολιτικούς, οφείλει να ασχοληθεί με όλα τα συμφέροντα, οφέλη, απολαβές και περιουσιακά στοιχεία, των ιδίων των πολιτικών, των επιχειρήσεων ή των γραφείων τους.
Εν πάσει περιπτώσει, η πολιτική θέση της Αλληλεγγύης παραμένει ότι πρέπει να καθοριστεί δια νόμου οροφή μισθών και συντάξεων. Επομένως, αν μιλούμε με καθαρά πολιτικούς όρους, αυτό είναι το ζητούμενο και η Αλληλεγγύη έχει συγκεκριμένη πρόταση».

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Πρόστιμο 33 χιλ. ευρώ σε 48χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα-Εντοπίστηκαν από 800 κούτες (pics)
Σάλος με βιβλίο της κυπριακής συμμετοχής στη Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής-Αποσύρεται με οδηγίες Κασσιανίδου
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες Μάριος Δημητριάδης και άλλοι οκτώ για τα χρυσά διαβατήρια
Εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της οικίας που κάηκε στη Μαλούντα-Προσπαθούσαν να ετοιμάσουν φαγητό
Τέθηκε υπό κράτηση ο 35χρονος για την απόπειρα φόνου εναντίον δύο γυναικών σε φαρμακείο στην Πάφο
Κ. Ιωάννου: Συνεχίζεται η επιδότηση ανέγερσης ή επέκτασης στέγης εγκλωβισμένων
Διαδικτυακά η επανεγγραφή του ανεργιακού επιδόματος-Όσα αλλάζουν
Στη φυλακή τέσσερα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας για τη φωτιά στο Μάτι
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη πυρκαγιά σε πανεπιστήμιο στην Ιταλία-Εκκενώθηκαν αίθουσες, κατέρρευσε τμήμα σχολής
Ποινές φυλάκισης έως 240 χρόνια αλλά μόλις πέντε εκτιτέα στους δέκα ένοχους για την πυρκαγιά στο Μάτι