«Κόκκινο» ΥΠΕΣ στην ένσταση Λιλλήκα για το λογότυπο

Την απόρριψη της ένστασης της Συμμαχίας Πολιτών από το υπουργείο Εσωτερικών, σε σχέση με το λογότυπο των Οικολόγων, γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή του το Κίνημα.
 
«Αν είναι δυνατόν να μας κατηγορούν ότι κλέψαμε το .....μπλε», σημειώνεται στην ανακοίνωση, στην οποία το Κίνημα Οικολόγων αφήνει αιχμές εναντίον της Συμμαχίας Πολιτών.
 
Διαβάστε αυτούσια την Ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων:
 
Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών δεν προτίθεται να μπει σε πόλεμο με τον κ. Λιλλήκα. Δεν θεωρούμε την Συμμαχία Πολιτών εχθρό και αντίπαλό μας.
Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας γιατί η ατεκμηρίωτη ένσταση του κ. Λιλλήκα κατά του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών απορρίφθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών. 
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο κ. Λιλλήκας προσπαθεί να δημιουργήσει επιπλέον εμπόδια στην προσπάθεια του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών να αντιμετωπίσουμε την  άδικη επίθεση των μεγάλων κομμάτων.
Πριν λίγες εβδομάδες απαιτούσε να μην διανεμηθεί η ετήσια κρατική χορηγία σε όλα τα κόμματα, γιατί κάποια από αυτά πιθανόν να μην "βρίσκονται στη νέα Βουλή". 
Σε αυτήν προσπάθεια βρήκε μάλιστα συμπαράσταση από το …. ΔΗΣΥ. Ευτυχώς ο γενικός εισαγγελέας απέρριψε την απαίτηση αυτή. 
Αναγνωρίζουμε ότι μπορεί σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις να δημιουργήθηκε αρχικά κάποια σύγχυση ή να γίνονταν εύκολα κάποια ορθογραφικά λάθη. Θα μπορούσαμε από κοινού έγκαιρα να βρούμε λύση στο θέμα που προέκυψε κι  όχι να μας χρεώνεται πρόθεση και να στήνονται σενάρια κλοπής σήματος, χρώματος και σχήματος. Αν είναι δυνατόν να μας κατηγορούν ότι κλέψαμε το .....μπλε. 
 
Η όψιμη και καθυστερημένη καταφυγή σε καταγγελίες και ενστάσεις, φανερώνει εχθρική διάθεση και σχεδιασμό. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτή τη εχθρική τακτική έναντι της Συμμαχίας. 
Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο ο κ. Λιλλήκας δεν θέλει τους Οικολόγους στη νέα Βουλή. Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.
 
 
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε στήριξη αθλητών Ολυμπιακών/Παραολυμπιακών Αγώνων ο ΠτΔ
Εξέφρασε έντονη προσήλωση για λύση ο ΠτΔ-«Διασφαλίζεται η προοπτική της Κύπρου με επίλυση Κυπριακού»
Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών