Έρχεται και άλλο χαλάζι ειδικά στην Λάρνακα

Αναμενόμενες ήταν από την Μετεωρολογική υπηρεσία οι έντονες χαλαζοπτώσεις οι οποίες σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στην Επαρχία Λάρνακας στην περιοχή Κόρνου, Σιάς και Μαθιάτη.

Οι προβλέψεις έκαναν λόγο για έντονες καταιγίδες σήμερα με βροχές και χαλαζόπτωση. Το βαρομετρικό χαμηλό που επηρεάζει την περιοχή θα μας φέρει και αύριο βροχές ενώ άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε από την Κυριακή και μετά.
Αύριο αναμένονται και πάλι καταιγίδες με μεγάλη πιθανότητα χαλαζόπτωσης στο Εσωτερικό ειδικότερα στην Επαρχία Λάρνακας και την Ελεύθερη Αμμόχωστο.
Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές στα δυτικά και βόρεια παράλια δηλαδή στις περιοχές Λεμεσού, Πάφου και Πύργου Τυλληρίας.
Η θερµοκρασία απόψε στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο να σηµειωθούν τοπικά βροχές, ενώ αργότερα αναµένεται τοπικά να σηµειωθούν και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες µετά το µεσηµέρι δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά.
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά κατά τις απογευµατινές ώρες θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο από την Κυριακή. Σταδιακά θα ανέβει μέχρι τους 26 με 28 βαθμούς, από τους 23-24 που είναι αυτές τις ημέρες,  μέχρι την ερχόμενη Τρίτη – Τετάρτη.
  
 

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση