Με φάκελο με σημαδεμένα χρήματα συνέλαβαν διευθυντή του Νοσοκομείου Λευκωσίας

Χειροπέδες στον Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Δρ. Γιαννάκη Κυαμίδη, πέρασε νωρίς το απόγευμα η αστυνομία.
Εναντίον του διερευνάται υπόθεση χρηματισμού από ιδιωτική κλινική,από την οποία φέρεται να ζητούσε αμοιβή για να της παραπέμπει ασθενείς.

Η καταγγελία έγινε από την ίδια την κλινική η οποία μάλιστα βοήθησε και στην επιχείρηση που έγινε από την αστυνομία.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην κατοχή του εντοπίστηκε φάκελος με χρήματα που είχε μόλις λίγη ώρα νωρίτερα παραλάβει από την κλινική. Σημειώνεται πως τα χρήματα ήταν σημαδεμένα και πιο συγκεκριμένα είχαν  φωτοτυπηθεί για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον διερευνώνται αδικήματα, τα οποία χρονολογούνται από το 2008. 
 
Ο Δρ. Κυαμίδης συνελήφθη για σκοπούς διερεύνησης οκτώ αδικημάτων, αυτό της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της καταδολίευσης, της κατάχρησης εξουσίας, του δόλου και της κατάχρησης εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, του δεκασμού δημόσιου λειτουργού και τη δωροληψία από δημόσιο λειτουργό.
 
 Στο μεταξύ στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης της ίδιας υπόθεσης  ενώ έχει εκδοθεί ακόμη ένα ένταλμα σύλληψης για πρόσωπο το οποίο φαίνεται βρίσκεται στο εξωτερικό, επίσης ιατρός, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

 
 
 

Δειτε Επισης

Είδε θετικά βήματα ο Γκουτέρες, ζητά «ουσιαστικό διάλογο πέραν από ΜΟΕ»-Αναφορά σε «μονομερείς ενέργειες» των δύο πλευρών στη Νεκρή Ζώνη
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα, καλύτερη η εικόνα στην Ιεράπετρα-Συνεχίζεται η μάχη σε διάσπαρτες εστίες
Αγελάδες διέφυγαν από φορτηγό που ανατράπηκε και κινούνται στον αυτοκινητόδρομο
«Αναγκαίο βήμα το άνοιγμα τεσσάρων νέων σημείων διέλευσης»-Το προσχέδιο της έκθεσης Γκουτέρες
Δύο νεκροί από τις πυρκαγιές στην Τουρκία-Άγνωστη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για δεκάδες εμπρησμούς
Χειροπέδες σε 35χρονο που έριξε δύο μολότφ στην αυλή 70χρονου
Μπούκαρε σε περίπτερο, επιτέθηκε στον υπάλληλο και έφυγε με την ταμειακή μηχανή
Συνελήφθη 18χρονος για την άγρια επίθεση σε 17χρονο στην Αγία Νάπα
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 41χρονου στους Άγιους Ομολογητές
Εντοπίστηκε ο οπερατέρ του βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις αστυνομικών-Κατάσχεσαν το περιπολικό για... DNA