Επιστρέφει η σκόνη-Ανεβαίνει ο υδράργυρος

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Στην ατμόσφαιρα παροδικά θα παρατηρείται αραιή σκόνη.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι  3  με 4 μποφόρ και το απόγευμα,  στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια,  ισχυροί  5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους  33  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους  27  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους  30  στα υπόλοιπα παράλια και στους  24  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος.   Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς  3  και τοπικά μέχρι μέτριοι  3  με  4  Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς μέχρι   3 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18   βαθμούς στο εσωτερικό,   τα νότια και ανατολικά παράλια,   γύρω στους   17   στα δυτικά και βόρεια και στους  15  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τετάρτη,  την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά άνοδο.
 

Δειτε Επισης

Στις ύψιστες προτεραιότητες ΠτΔ η διακρίβωση τύχης αγνοουμένων
Παραδέχεται τα προβλήματα στο ΓεΣΥ ο Δαμιανός-«Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες δεν θα καταρρεύσει»
Βγαίνει μπροστά το Υπ. Ενέργειας για απότομη αύξηση στα καύσιμα-«Θα ληφθούν μέτρα αν δεν αιτιολογείται»
Καλοκαιριάτικες βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα-Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά πιέζουν ασφυκτικά τα νοικοκυριά-Προμηνύεται δύσκολο καλοκαίρι
Περίπου 70.000 μονάδες αίματος ετησίως από εθελοντική αιμοδοσία στην Κύπρο
Δέσμευση Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος να αξιοποιήσει πορίσματα τριημέρου για Ξηρολιθική Κληρονομιά
Ακυρώθηκαν πάνω από δέκα πτήσεις προς και από τη Λάρνακα λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Πέφτει η θερμοκρασία, αναμένονται βροχές από την Κυριακή
Ενισχύονται τα μέσα ενάντια στον αιφνίδιο θάνατο στις ορεινές περιοχές-Παραδίδονται 15 ακόμη απινιδωτές