Σημείωμα για βόμβα σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Σημείωμα για βόμβα σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Λάρνακας εντοπίστηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του Ρεπόρτερ, καθαρίστρια ενώ καθάριζε σε σταθμευμένο αεροσκάφος εντόπισε σε αυτό, σημείωμα στο οποίο αναφερόταν ότι εντός του αεροσκάφους υπάρχει βόμβα.

Αμέσως το αεροδρόμιο Λάρνακας τέθηκε σε συναγερμό και έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας για έρευνες ενώ επιστρατεύτηκαν ανιχνευτικά σκυλιά και πυροτεχνουργοί.

Τελικά αφού έγιναν όλοι οι αναγκαίοι έλεγχοι διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε οποιοσδήποτε εκρηκτικός μηχανισμός στο αεροσκάφος και πως επρόκειτο για φάρσα. 

Το σημείωμα,το οποίο ήταν γραμμένο στα εβραϊκά,  ήταν κολλημένο στο χώρο αποθήκευσης των χειραποσκευών πάνω από κάθισμα στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους.

Το αεροσκάφος είχε προσγειωθεί στις 11:40 προερχόενο από Αθήνα και αναμένεται να αναχωρήσει για Τελ Αβίβ

 

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Οι τρεις εξελίξεις που κρατά από την Πολυμερή ο ΠτΔ-Πέταξε το μπαλάκι στο Φιντάν για εξελίξεις
Άγρυπνοι στο μετρό του Κιέβου-«Κάψουλες ζωής» για να ξεφύγουν από τις βόμβες
Τα τουρκολιβυκά παιχνίδια και τα... deals Ερντογάν-Ντμπεϊμπά
Πυροδοτεί το κλίμα παραμονή της μαύρης επετείου ο Τατάρ-«Ο πραγματικός κατακτητής της Κύπρου η Ελλάδα»
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Δεν κάνουν πίσω οι ξενοδοχοϋπαάλληλοι για τα απεργιακά μέτρα-«Σοφότερες σκέψεις» ζητούν οι εργοδότες
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Λος Άντζελες-Τουλάχιστον 30 τραυματίες, οι τρεις κρίσιμα
Νέα παράταση για ΑΤΑ-Προσπαθεί να αποφύγει το αδιέξοδο ο Παναγιώτου, βλέπει ξανά τις δύο πλευρές
Νέα στοιχεία για τις ευθύνες των αστυνομικών στη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-«Βγήκαμε στο μπαλκόνι»