Κ.Ε. ΑΚΕΛ: Άντρο μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, κατά τη σημερινή συνεδρία της, αποφάσισε όπως ο ΓΓ του κόμματος, Άντρος Κυπριανού θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία της Βουλής.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόμμα θα αναζητήσει την υποστήριξη άλλων κομμάτων προς την υποψηφιότητα του Άντρου Κυπριανού, μέσα από διαβουλεύσεις που θα ξεκινήσουν σύντομα.
Την ίδια ώρα, η Κ.Ε. επικύρωσε την πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ώστε εκπρόσωπος της να είναι ο Γιώργος Λουκαΐδης, ενώ Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ ορίστηκε ο Στέφανος Στεφάνου.
 
Στις Κ.Ο.Β. το εκλογικό αποτέλεσμα
 
Ψηλά στην ατζέντα της Κ.Ε. βρέθηκε το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών. Αποφασίστηκε όπως ακολουθηθούν συγκεκριμένες διαδικασίες, μέσα από τις οποίες θα γίνει αποτίμηση και ανάλυση των αρνητικών για το κόμμα, αποτελεσμάτων.
 
Όπως αποφασίστηκε, το θέμα θα μελετηθεί από τις Κομματικές Ομάδες Βάσεις (ΚΟΒ), τα συμπεράσματα των οποίων θα προωθηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ για συζήτηση και ενδεχόμενες αποφάσεις. Η Κ.Ε. αναμένεται να συγκληθεί εκ νέου σε ένα περίπου μήνα.
 
Υπενθυμίζεται ότι μια πρώτη συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Πολιτικό Γραφείο και προηγουμένως στη Γραμματεία.
 
 
 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και τέταρτο πρόσωπο μετά την καταγγελία για ομαδικό βιασμό 14χρονης στον Πειραιά
Συνάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά τη συμβιβαστική πρόταση του Προέδρου
Βλέπει ένταση λόγω σύλληψης σφετεριστών ο Γκουτέρες-«Όχι» σε μονομερείς ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τις προοπτικές
Είδε θετικά βήματα ο Γκουτέρες, ζητά «ουσιαστικό διάλογο πέραν από ΜΟΕ»-Αναφορά σε «μονομερείς ενέργειες» των δύο πλευρών στη Νεκρή Ζώνη
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα, καλύτερη η εικόνα στην Ιεράπετρα-Συνεχίζεται η μάχη σε διάσπαρτες εστίες
Αγελάδες διέφυγαν από φορτηγό που ανατράπηκε και κινούνται στον αυτοκινητόδρομο
Στην Κύπρο ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών
«Αναγκαίο βήμα το άνοιγμα τεσσάρων νέων σημείων διέλευσης»-Το προσχέδιο της έκθεσης Γκουτέρες
Δύο νεκροί από τις πυρκαγιές στην Τουρκία-Άγνωστη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για δεκάδες εμπρησμούς
Χειροπέδες σε 35χρονο που έριξε δύο μολότφ στην αυλή 70χρονου