Υπογράφτηκαν τα συμβόλαια για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου της Πάφου

Στην τελική ευθεία της υλοποίησής του εισέρχεται το έργο της ανάπλασης του παραδοσιακού εμπορικού κέντρου και της πλατείας Κέννεντυ στην Πάφο.

Παρουσία του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, υπογράφηκε σήμερα το συμβόλαιο Διορισμού Υπεργολαβίας για τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του έργου, καθώς και την προμήθεια φωτιστικών και φώτων τροχαίας, μεταξύ της  κοινοπραξίας Elteco Electical & Telecom. Contr. Ltd και Γ. Ζαχαρίου Λτδ με την ανάδοχο εταιρεία του έργου Zemco Constructions Ltd, συνολικού ύψους 666.980 ευρώ.

Μιλώντας κατά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Δήμαρχος Πάφου επεσήμανε την ανάγκη για εντατική εκτέλεση των εργασιών και ζήτησε από τους εργολάβους να επιδείξουν τον οφειλόμενο επαγγελματισμό για την αποπεράτωση του έργου σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.    

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η δημοτική υπηρεσία θα παρακολουθούν στενά την πρόοδο των εργασιών, ώστε να διασφαλιστεί η πιστή εκτέλεση των συμβολαίων και η προσδοκώμενη ποιότητα των εργασιών και απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση ότι ο Δήμος Πάφου δεν πρόκειται να ανεχτεί την παραμικρή αδικαιολόγητη καθυστέρηση. 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 5,4 εκατ. ευρώ
Παραδέχεται τα προβλήματα στο ΓεΣΥ ο Δαμιανός-«Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες δεν θα καταρρεύσει»
Βγαίνει μπροστά το Υπ. Ενέργειας για απότομη αύξηση στα καύσιμα-«Θα ληφθούν μέτρα αν δεν αιτιολογείται»
Καλοκαιριάτικες βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα-Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά πιέζουν ασφυκτικά τα νοικοκυριά-Προμηνύεται δύσκολο καλοκαίρι
Περίπου 70.000 μονάδες αίματος ετησίως από εθελοντική αιμοδοσία στην Κύπρο
Δέσμευση Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος να αξιοποιήσει πορίσματα τριημέρου για Ξηρολιθική Κληρονομιά
Ακυρώθηκαν πάνω από δέκα πτήσεις προς και από τη Λάρνακα λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Πέφτει η θερμοκρασία, αναμένονται βροχές από την Κυριακή
Ενισχύονται τα μέσα ενάντια στον αιφνίδιο θάνατο στις ορεινές περιοχές-Παραδίδονται 15 ακόμη απινιδωτές