Διοικητής του... καναπέ η επόμενη ημέρα του Ομπάμα

Απολαυστικά σκετσάκια με τον Αμερικανό πρόεδρο που αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πόσο χιούμορ έχει... 
Μπορεί για τελευταία φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να χάρισε απολαυστικές στιγμές με το αξεπέραστο χιούμορ του στο δείπνο των ανταποκριτών, όμως, το… σόου του δεν τέλειωσε εκεί.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα διακωμωδεί τον εαυτό του αναζητώντας τρόπους απασχόλησης μετά τη… σύνταξη.

Αφού λοιπόν λήξει η θητεία του, ο Ομπάμα καταγράφεται να ψάχνει αγωνιωδώς εναλλακτικές για να απασχοληθεί, καταφεύγοντας για συμβουλές ακόμα και στον πρόεδρο της βουλής των Αντιπροσώπων, τον Ρεπουμπλικανό Τζον Μπένερ.

Στα πλάνα που ακολουθούν ο Ομπάμα από πρόεδρος των ΗΠΑ μετατρέπεται σε «Διοικητής του καναπέ», μέχρι να ανακαλύψει τις μικρές χαρές μακριά από τις έγνοιες της ηγεσίας.

Έτσι, αποφασίζει να βγάλει δίπλωμα οδήγησης για την αίτηση του οποίου στο αρμόδιο γραφείο χρειάζεται να περιμένει την σειρά του, όπου η υπάλληλος του ζητά πιστοποιητικό γέννησης με την γυναίκα να αμφιβάλλει για τη γνησιότητά του.

«Είναι πραγματικό», τονίζει ο Ομπάμα. «Είναι;», τον ρωτάει γεμάτη αμφιβολία η υπάλληλος.

Το χαριτωμένο σκετσάκι παραπέμπει φυσικά στο σάλο που είχε προκληθεί όταν ο νυν υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, είχε υποστηρίξει ότι ο Ομπάμα δεν είχε γεννηθεί στις ΗΠΑ, αλλά και στα «σενάρια» ότι το πιστοποιητικό του ήταν πλαστό.

Στη συνέχεια ο Ομπάμα καταγράφεται να περιεργάζεται το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του, Μισέλ, σκαρώνοντας μία σκανδαλιά δίχως, όμως, να το αντιληφθεί.

Αφού τον «μαλώνει» η Μισέλ, του προτείνει να ζητήσει τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζει, με τον Ομπάμα να δηλώνει: «Ξέρω με ποιον πρέπει να μιλήσω».

Η συνέχεια τον δείχνει να απολαμβάνει σε αίθουσα κινηματογράφου την ταινία κινουμένων σχεδίων «Toy Story» με τον πρόεδρο της βουλής των Αντιπροσώπων, Τζον Μπένερ, ο οποίος του αποκαλύπτει μικρά καθημερινά μυστικά.

«Εχθές, ήπια μπύρα στις 11.30 το πρωί. Και ξέρεις τα McDonald's τώρα σερβίρουν πρωινό όλη την ημέρα», λέει ο Μπένερ στον Ομπάμα, ο οποίος μοιάζει να «τσιμπάει» στην ιδέα.

Ίσως στο μόνο που αντιστέκεται -αν και με εμφανή δυσκολία- είναι το τσιγάρο που του προσφέρει ο Μπένερ.

Το διασκεδαστικό βίντεο της… συνταξιοδότησής του καταλήγει με τον ίδιο να φοράει γυαλιά ηλίου και να περπατά αγέρωχος δίπλα στον Μπένερ, αλλά και την υπάλληλο που τον είχε ταλαιπωρήσει νωρίτερα, ενώ ακούγεται να λέει με ανακούφιση: «Ευτυχώς θα φοράω και φαρδιά τζιν γιατί αυτά τα στενά δεν τα αντέχω».
 
Πηγή: Protothema.gr 

Δειτε Επισης

Διώκουν στην Τουρκία για συνήγορο οικογενειών Τ/κ θυμάτων του σεισμού του 2023
Αναμένονται μέχρι και 450.000 προσκυνητές στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Η Κίνα αντιμετωπίζει με δυσπιστία το κλαδί ελιάς που έτεινε ο πρόεδρος των ΗΠΑ-«Ο Τραμπ δείλιασε»
Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν-Ο Μόντι απειλεί με αντίποινα για την φονική επίθεση στο ινδικό Κασμίρ
Με την πλάτη στον τοίχο ο Ζελένσκι-Ο Τραμπ τον απειλεί και ο Πούτιν βομβαρδίζει το Κίεβο
Τα τελευταία λεπτά της ζωής του Πάπα και οι δύο «μυστικές» επεμβάσεις-Ο γιατρός του αφηγείται
Ο Ζελένσκι επιστρέφει εκτάκτως στην Ουκρανία μετά τη νέα επίθεση στο Κίεβο
Μασκ και Μπέσεντ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια μπροστά στον Τραμπ-Φώναζαν στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου
Συρρέουν πλήθη για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό-Μπαράζ επαφών ετοιμάζει ο Τραμπ
Νύχτα αγωνίας στην Κωνσταντινούπολη-Φόβοι για έναν ακόμη μεγαλύτερο σεισμό μετά τα 6,2 Ρίχτερ