Πληγωμένος από τις γυναίκες δήλωσε ο δράκος του Αμαρουσίου

Έξι τελικά τα θύματα του “δράκου” στο Μαρούσι, ο οποίος ομολόγησε πως το έκανε για “εκδίκηση προς τις γυναίκες”.
 
Στην Eισαγγελία οδηγήθηκε νωρίτερα ο 30χρονος Εμμανουήλ-Ευθύμιος Κ., με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία. Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία. Στη συνέχεια, ο 30χρονος κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.
 
Παρότι στην αρχή, ο δράστης δεν δεχόταν τις κατηγορίες σε βάρος του, ενώπιον των αστυνομικών, όταν τον αναγνώρισαν και τα πέντε θύματά του από τις 11 Μαϊου έως και σήμερα, ομόλογησε από μόνος του πως όντως εκείνος ήταν ο επίδοξος βιαστής και πως μάλιστα υπήρχε και έκτο θύμα του, το οποίο δεν γνώριζαν οι Αρχές ότι υπήρχε από τα μέσα Απριλίου. Όταν εντοπίστηκε και αυτή η γυναίκα, κλήθηκε και εκείνη στην Ασφάλεια Αμαρουσίου και τον αναγνώρισε και εκείνη με τη σειρά της.
 
Ο δράστης έμενε σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που έστεινε τα “καρτέρια” του για υποψήφια θύματα και μάλιστα στην κατοχή του βρέθηκε και μονωτική ταινία την οποία είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει για να φιμώσει το σημερινό θύμα του και να την δέσει, αλλά δεν πρόλαβε.
 
Στο πρόσωπο έφερε αμυχές από τις νυχιές των γυναικών. Ο 30χρονος έμενε στο πατρικό του σπίτι μαζί με τον αδερφό του και εργαζόταν ως υπάλληλος σε περίπτερο στο Γαλάτσι. Σε κατ' οίκον έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε και ένα κλομπ.
 
Άγρια δολοφονία και βιασμός στο Μαρούσι
 
Στο μεταξύ νεκρή εντοπίστηκε χθες το απόγευμα η άτυχη Ελευθερία Αγραφιώτου η οποία και αγνοείτο εδώ και μέρες.
 
Συγκεκριμένα, στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου που στέγαζεται σουπερμάρκετ και ανήκει στον δήμο Αμαρουσίου, οι Αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα της γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση.
 
Όπως προκύπτει, η Αγραφιώτου έπεσε θύμα φρικτής δολοφονίας και βιασμού, αφού βρέθηκε άγρια χτυπημένη και με βγαλμένο το παντελόνι και το εσωρουχό της.
Οι αρχές θα λάβουν δείγμα γενετικού υλικού από τον 30χρονο δράκο του Αμαρουσίου, για τυχόν συσχετισμό του με την υπόθεση Αγραφιώτου.
 
Βεβαίως, το γενικότερο προφίλ του δράστη δεν φαίνεται να ταιριάζει με αυτό του δράκου του Αμαρουσίου, αφού εκείνος ήταν μεν βίαιος άλλα όχι επιδεικνύοντας ακραία βιαιότητα, όπως όλα δείχνουν ότι βίωσε η 69χρονη Αγραφιώτου, ενώ σίγουρα ο δράστης στην περίπτωση της Αγραφιώτου μελέτησε περισσότερο το απόμακρο του χώρου της πράξης του, αντί του 30χρονου που χτυπούσε πρωινές ώρες και σε σημεία που μάλλον σύντομα θα γινόταν αντιληπτός.
 
Εξαιτίας όμως της χρονικής και της γεωγραφικής σύμπτωσης θα γίνει αυτός ο έλεγχος, ενώ το ζήτημα που προκύπτει, εφόσον δεν υπάρξει εμπλοκή του 30χρονου δράκου, είναι ότι ενδεχομένως στην περιοχή έχει χτυπήσει και δεύτερος... όχι επίδοξος, αλλά εξαιρετικά βίαιος βιαστής και δολοφόνος.
 
Πηγή: News247
 

Δειτε Επισης

Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του στην Κρήτη-«Θα είμαι ο Θεός σου, θα με προσκυνάς»
Καταστηματάρχης στην Καβάλα βιντεοσκοπούσε απόκρυφα σημεία πελάτισσάς του
Θρίλερ με αγνοούμενο συνταξιούχο από τη Κοζάνη-Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε
Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε 13χρονη-Χειροπέδες και στη μητέρα της ανήλικης
Αντεγκλήσεις Κασσελάκη και Πολάκη για ομοφοβία-«Εγώ δεν ανέβασα τη Δώρα στη σκηνή, όπως εσύ τον Τάιλερ»
Κατατέθηκε η πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη με 100 υπογραφές –Θέμα ηγεσίας και από Πολάκη
Αποτροπιασμός από τα βασανιστήρια σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο-«Φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα»
Διόρισαν νέο δικηγόρο οι μοναχοί για το Συνοδικό-Δεν θα ζητήσουν αναβολή, επανήλθε όμως ο Βαβούσκος
Βιοπραγούσε σε τρεις πρώην και νυν συντρόφους και στην κόρη του-Οι κραυγές του τελευταίου θυματός οδήγησαν στη σύλληψη του
Το χρονικό της φρίκης κατέγραφε η γυναίκα του Ιερέα στα Χανία-Την κοκκοποιούσε από όταν ήταν 14 ετών