Θα ενώσουν δυνάμεις οι δυσαρεστημένοι στην ΕΔΕΚ

Ολοκληρωμένη πρόταση για την ηγεσία της ΕΔΕΚ  θα κατατεθεί σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online  στο προσεχές εκλογικό συνέδριο που θα γίνει το Φθινόπωρο, από τα δυσαρεστημένα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος που επιρρίπτουν ευθύνη στους χειρισμούς του Μαρίνου Σιζόπουλου, για το αποτυχημένο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών.   

Υπενθυμίζεται πως ο Μαρίνος Σιζόπουλος εξελέγη στην προεδρία της ΕΔΕΚ για το υπόλοιπο της θητείας του Γιαννάκη Ομήρου, η οποία κανονικά λήγει αυτό τον μήνα. Ωστόσο λόγω των βουλευτικών εκλογών το εκλογικό συνέδριο του κόμματος αναμένεται να μετατεθεί γύρω στον Σεπτέμβριο.

Ήδη σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online,  συγκεκριμένοι πρώην υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του κόμματος, επεξεργάζονται τα επόμενα τους βήματα για την «σωτηρία» όπως μας αναφέρθηκε του κόμματος. Ανάμεσα σε αυτά τα βήματα περιλαμβάνεται και δημιουργία  μίας ολοκληρωμένης πρότασης – συνδυασμού για την ηγεσία. Πρόταση που θα κατατεθεί προς ψήφιση στο προσεχές εκλογικό συνέδριο από τα μέλη του κινήματος.

Σημειώνεται πως η πρόταση θα είναι ολοκληρωμένη και θα καλύπτει τόσο τις θέσεις του προέδρου και αναπληρωτή προέδρου όσο και αυτές των αντιπροέδρων.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Νέες έρευνες φυσικού αερίου στη αν. Μεσόγειο εξαγγέλλει ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας
Στη Λευκωσία την ερχόμενη βδομάδα τα συνέδρια της Διασποράς
Στο 22% στο τέλος Ιουνίου η υλοποίηση αναπτυξιακών δαπανών του προϋπολογισμού
Συνεχίζει στο ίδιο τέμπο ο Τατάρ-«Αν υπάρξει συμφωνία, το ψευδοκράτος θα είναι μέρος της λύσης ως κυρίαρχο τουρκικό κράτος»
Τηλεδιάσκεψη για τον Great Sea Interconnector με αίτημα Κομισιόν-Ζήτησε ενημέρωση
Eπίσκεψη εργασίας του υπουργού Εξωτερικών της Αρμενίας στην Κύπρο
Επανεξελέγη Ανώτατος Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ ο Σάββας Τσίβικος
Α. Δημητρίου: Να αξιοποιήσουμε την κινητικότητα που παρατηρείται
Ξεκαθαρίζει ο Χριστοδουλίδης για τερματικό-«Παρέμβαση αν ανακοινώναμε κάτι πριν την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία»
Η απόφαση για τον Επίτροπο της Κύπρου θα καθοριστεί από το χαρτοφυλάκιο-Προστιθέμενη αξία αναζητά ο Πρόεδρος