Βολές Νικολαΐδη με αποδέκτη το Σιζόπουλο

Η τεραστίων διαστάσεων ήττα της ΕΔΕΚ οφείλεται σε σειρά τεραστίων διαστάσεων λαθών της νέας ηγεσίας της, υποστηρίζει σε γραπτή δήλωση ο τέως Βουλευτής του κόμματος Νίκος Νικολαϊδης ο οποίος αναφέρει πως "οι πρώτες ενδείξεις από τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΔΕΚ είναι ότι η πρόθεση του είναι να παραπλανήσει και να υποτιμήσει τη νοημοσύνη των πολιτών".
"Αντί, ως οφείλει ένας ηγέτης, με γενναιότητα και σεμνότητα να παραδεχθεί τις τεράστιες ευθύνες του, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ επιχειρεί, ως μαθητής που πιάστηκε να κάνει αταξίες, να φορτώσει την ευθύνη σε άλλους", αναφέρει ο κ. Νικολαϊδης.
 
Ο τέως Βουλευτής του κόμματος αναφέρει πως στο βωμό της δικαιολόγησης της «νέας ΕΔΕΚ», η ηγεσία της ΕΔΕΚ επιχείρησε να εισαγάγει νέες πολιτικές προσεγγίσεις όπως η μεταφορά της στόχευσης για τη λύση του Κυπριακού από την ουσία και το περιεχόμενο της λύσης στην ονοματολογία της λύσης, ο χειρισμός των πρακτικών του Εθνικού, η διαπόμπευση και η αποπομπή στελεχών και η "ρήξη με το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο σοσιαλιστικό κίνημα και η καλλιέργεια σχέσεων με περιθωριακά, ακραία σοσιαλιστικά κόμματα".

Οπως υποστηρίζει ο κ. Νικολαϊδης "είναι γνωστό ότι ο ηγέτης της ΕΔΕΚ δεν μιλά στον σοσιαλιστή Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να πάρει στα δικαστήρια τη Σοσιαλιστική Διεθνή". "Μέσα στα πλαίσια αυτά, υπήρξε μια προμελετημένη, υπόγεια μεθόδευση της γνωστής «ομάδας», που άρχισε με την εκδίωξη του πρώην Προέδρου της ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου και κατέληξε στον αποκλεισμό όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας από τις εκλογές. Τελικά η ηγετική ομάδα πέτυχε τον στόχο της να εκλέξει στη Βουλή τον Πρόεδρο και Αναπληρωτή Πρόεδρο της, ταυτόχρονα όμως στο βωμό του στόχου αυτού, κατάφερε να θυσιάσει το μέλλον της ΕΔΕΚ", καταλήγει.

Δειτε Επισης

Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο-Συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ στο εξωτερικό
Η Iσπανία καταργεί το ΦΠΑ στο ελαιόλαδο για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια
Προαναγγελθέν το έγκλημα στην Αλεξανδρούπολη-Απειλούσε ότι θα τη σκότωνε, υποστηρίζουν οι γείτονες
Βούληση για ενδυνάμωση των σχέσεων εξέφρασαν ΠτΒ και ΥΠΕΞ Φιλιππίνων
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης και ΔΗΣΥ-«Η διαφάνεια δεν μπορεί να είναι επιλεκτική, ούτε ετεροχρονισμένη»
Μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης στην Κύπρο από Μπορέλ-«Έκκληση για αποφυγή κλιμάκωσης μεταξύ Ισραήλ-Χεζμπολάχ»
Εικοσάχρονος έκρυψε 13,448 χιλιάδες, σκηνοθέτησε ληστεία και συνελήφθη
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκρός 55χρονος στη Μυρτιά-Πήγε να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς
Ανταλλαγή πυρών μεταξύ Κυβέρνησης και ΔΗΣΥ-«Μόνο αστοχίες, λάθη και βολέματα», απαντά η Πινδάρου
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία ενός προσώπου για κλοπή στη Λάρνακα