Χειροπέδες και στη γυναίκα του νευροχειρούργου του ΓΝΛ

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα και η σύζυγος του νευροχειρουργού του νοσοκομείου Λευκωσίας, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση διαφθοράς.

Η 46χρονη είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας με αναλώσιμα και σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να παρέλαβε τα χρήματα για τη βαλβίδα, από τον παραπονούμενο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτή την ώρα ανακρίνεται στο ΤΑΕ Αρχηγείου, ενώ, αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για διάταγμα κράτησής της.
Υπενθυμίζεται ότι ο νευροχειρούργος, φέρεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση, κατάχρησης εξουσίας, δόλου και κατάχρησης εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, δεκασμού δημοσίου λειτουργού, δωροληψίας από δημόσιο λειτουργό, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, διαφθοράς και συγκάλυψης έρευνας και δήμευσης εσόδων από ορισμένες εγκληματικές πράξεις. 
 

Δειτε Επισης

Εκτοξεύθηκε στα 13,8 εκατομμύρια το Τζόκερ μετά το νέο Τζακ Ποτ
Σκόνη και μεμονωμένες βροχές στο μενού του καιρού-Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
Ψάχνουν... αντιπυρετικά για το κομφούζιο λόγω Mediterranean-Φωνάζουν οι κάτοικοι, «δεν μπορούμε να μπούμε σπίτι μας»
Εναλλακτική λύση ΟΚΥπΥ για τους διευθυντές των δημόσιων νοσηλευτηρίων-Έντονος καυγάς μεταξύ βουλευτών
Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 12,8 εκατ. ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Ανοίγει τη συζήτηση για ψήφο στα 17 η Επιτροπή Εσωτερικών από τις 6 Φεβρουαρίου
Την ανάγκη για εκτελεστικούς διευθυντές στα νοσηλευτήρια συζήτησε η Επιτροπή Υγείας
Το Volt καλεί την Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματα του ΟΚΥπΥ
Καμπανάκι από Ελεγκτή σε ΟΚΥπΥ, αυξάνονται οι γιατροί και μειώνονται οι ασθενείς-«Υπομονή» η απάντηση
Προσπάθειες για προσέλκυση επενδύσεων και επαναπατρισμό καταρτισμένων Κυπριών-Συσκέψεις υπό τον ΠτΔ