Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για 6η συνεχή χρονιά μέγας χορηγός του

  
 
Για άλλη μια χρόνια η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν ο μέγας χορηγός του Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε η Green Dot Κύπρου. Το 6ο Φεστιβάλ,  το οποίο περιλάμβανε παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, μουσική, περιβαλλοντική ενημέρωση και δημιουργικές δραστηριότητες, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία.
 
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, συμμετείχε και φέτος με δικό της περίπτερο, με μέλη της ομάδας εθελοντών της Εταιρείας, Petrolina  Community. Στο περίπτερο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, τα παιδιά που το επισκέφθηκαν είχαν την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι «Νεροδιάδρομοι» και να πάρουν αναμνηστικά δώρα!
 
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ως κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και στέκεται αρωγός σε δράσεις που εξυπηρετούν ευρύτερα κοινωνικούς σκοπούς. Επίσης, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ εφαρμόζει μέτρα περιβαλλοντικής ευθύνης σε κάθε επιχειρηματική της ενέργεια. Από την απλή διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών στα γραφεία της, μέχρι την ανακύκλωση βαρέων βιομηχανικών υλικών στις εγκαταστάσεις καυσίμων και στα πρατήριά της. Επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στα πρατήριά ενώ διαθέτει στην αγορά τα φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα κίνησης Platinum+, που μειώνουν σημαντικά τις εκπομπές ρύπων.
 
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ευχαριστεί θερμά την ομάδα εθελοντών της Petrolina Community που συμμετέχουν σε κάθε κάλεσμα της εταιρείας συνεισφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της