Στον ΔΗΣΥ εκτιμούν ότι παίζεται μία έδρα


 
Τα νέα δεδομένα που φαίνεται να έχει διαμορφώσει το εκλογικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με το οποίο στην επόμενη βουλή θα βρίσκονται 8 κόμματα αποτελεί ήδη αντικείμενο συζήτησης στα πηγαδάκια εντός και εκτός Πινδάρου.
 
Αξιωματούχοι του κόμματος δίνουν τους δικούς τους λόγους για τους οποίους διαμορφώθηκε αυτό το αποτέλεσμα και άρχισαν να σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα. Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος του κόμματος παραμένει με τους στενούς του συνεργάτες στο γραφείο του στον 5ο όροφο και προτίθεται να προβεί σε επίσημη δήλωση όταν θα έχει καταμετρηθεί ποσοστό το οποίο θα δίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική εικόνα της σημερινή εκλογικής αναμέτρησης και θα θεωρείται ασφαλές.  Η εκτίμηση που γίνεται ανεπισήμως από τον Δημοκρατικό Συναγερμό είναι ότι το κόμμα φαίνεται να χάνει μία έδρα.
 
Στην Πινδάρου έφθασε και ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Λευτέρης Χριστοφόρου
 
Προηγούμενες ανανεώσεις:
 
Η πρώτη ανεπίσημη τοποθέτηση από την ηγεσία του ΔΗΣΥ είναι ότι παρακολουθούνται ως προϊόν εκτίμησης του αποτελέσματος. Το κόμμα θα τοποθετηθεί όταν υπάρχουν επίσημα αποτελέσματα. Η ηγεσία του κόμματος παρακολουθεί την ροή των αποτελεσμάτων. Ήδη στην Πινδάρου έχουν συρρεύσει αρκετά στελέχη μεταξύ των οποίων και ο Ιωνάς Νικολάου και ο Χριστόφορος Φωκαϊδης.

 

--------

 

Η εκτίμηση στον ΔΗΣΥ με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι ότι το ποσοστό του κόμματος θα κυμανθεί στο 30%. Πλέον το στοίχημα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ δεν είναι το ποσοστό που θα εξασφαλίσει αλλά να διατηρήσει τις έδρες που είχε.
 
 
Μία  ώρα πριν το κλείσιμο της κάλπης τα στελέχη του ΔΗΣΥ κορυφώνουν την προσπάθεια να πείσουν όσους ψηφοφόρους δεν σκόπευαν να ψηφίσουν να προσέλθουν τελικά στις κάλπες. Πριν από λίγο έφθασε στα γραφεία του κόμματος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Τορναρίτης ενώ νωρίτερα πέρασε και η Στέλλα Κυριακίδου. Στις 5:40 έφτασε στο κόμμα και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου.

 
 
 
Προηγούμενη ενημέρωση: 
Ησυχία επικρατεί δύο ώρες πριν τη λήξη της ψηφοφορίας στην Πινδάρου και το μόνο που καταδεικνύει ότι υπάρχει εκλογική αναμέτρηση είναι τα τηλεοπτικά συνεργεία που ήδη έχουν πάρει θέση εντός και εκτός των γραφείων του Δημοκρατικού Συναγερμού.
 

Ο Πρόεδρος του Κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, βρίσκεται από νωρίς στον 5ο όροφο, με στενούς του συνεργάτες και παρακολουθεί τη ροή της προσέλευσης των ψηφοφόρων. Η χαμηλή έως τώρα προσέλευση έχει θορυβήσει τους επιτελείς των μεγάλων κομμάτων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ καταβάλουν την ύστατη προσπάθεια να κινητοποιήσουν τους ψηφοφόρους τους.
 
 
 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 14χρονο για τις μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες-Παραδέχθηκε ενοχή
Ανακατεύει την τράπουλα ο Αρναούτης-Αλλάζουν Αστυνομικούς Διευθυντές η Πάφος και η Λάρνακα
Η Ολομέλεια κύρωσε τη συμφωνία Κύπρου-ΗΠΑ για συνεργασία στην καταπολέμηση εγκλήματος
Από το βράδυ κυκλοφόρησαν οι μονταρισμένες φωτογραφίες-Άρχισε η λήψη καταθέσεων
Βρήκε εν μέρει λύση ο ΟΚΥπΥ για την υποστελέχωση της Νεφρολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο Λάρνακας
Ανέλαβε ο νέος «πρόεδρος της βουλής» στα κατεχόμενα-Για «πραξικόπημα» μιλά το ΡΤΚ
Προχωρούν με αγωγές κατά του ΟΑΥ τα διαγνωστικά κέντρα-Ανακοίνωσαν και δίωρη στάση εργασίας
Αυξητική τάση στην αγορά κατοικιών παρά τα περί στεγαστικής κρίσης-Αύξηση 19,2% στις πωλήσεις σε εννέα μήνες
«Αν δεν τον σκότωνα, θα με σκότωνε»-Όσα καταγράφει ο Τ/κ που παραδέχθηκε ρόλο ηθικού αυτουργού για Δημητρούι
«Ηayir» Τατάρ στην πρόταση για τα τρία τραπέζια-Θεωρεί ότι οδηγούν σε συνολική διαπραγμάτευση