Στο δικαστήριο σήμερα ο Αιγύπτιος Αεροπειρατής

Συνεχίζεται σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η διαδικασία για έκδοση του Σελίχ Ελντίν Μουσταφά, στην Αίγυπτο για την αεροπειρατεία.

Ο Σελίχ Ελντίν Μουσταφά συνελήφθηκε για αεροπειρατεία σε αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών, το οποίο προσγειώθηκε το πρωί της 29ης Μαρτίου στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Στις 13 Μαΐου, η Επαρχιακός Δικαστής Δώνα Κωνσταντίνου κάνοντας αποδεκτή, στην ολότητά της, τη μαρτυρία της Λειτουργού του Υπουργείου Δικαιοσύνης Γιούλικας Χατζηπροδρόμου, ενέκρινε το αίτημα της Νομικής Υπηρεσίας για παράταση στην εξέταση του αιτήματος του Υπουργού Δικαιοσύνης για έκδοση του Σελίχ Ελντίν Μουσταφά, στην Αίγυπτο.

Η Δικαστής απέρριψε ταυτόχρονα τη θέση της υπεράσπισης του κ. Μουσταφά ότι η καθυστέρηση στη διαβίβαση των διευκρινιστικών εγγράφων που ζήτησαν οι κυπριακές Αρχές είναι εκδικητική από τις αιγυπτιακές ώστε να παρατείνουν την κράτηση του εκζητούμενου.

Δειτε Επισης

Λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής η υποβολή στοιχείων στρατευσίμων 2025 ΕΣΣΟ
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Παροχή βοήθειας από Υφ. Πολιτισμού για συμπλήρωση αίτησης για ΘΥΜΕΛΗ
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Εντάσσονται στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ οικογένειες με πέντε και περισσότερα παιδιά
ΥΠΑΝ: Σε πραγματικότητα μετατρέπεται το όραμα ισότιμης προσχολικής αγωγής
Παγκόσμια πρωτιά Κύπρου στη μακροβιότητα ατόμων με θαλασσαιμία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»