Ξεκίνησε η περισυλλογή σορών, αποσκευών και μελών του αεροσκάφους της EgyptAir

Ο αιγυπτιακός στρατός βρήκε 290 χλμ. βόρεια της Αλεξάνδρειας κομμάτια από συντρίμμια του αεροσκάφους Α320 της Egyptair που εξαφανίστηκε χθες, μετέδωσε η κρατική αιγυπτιακή τηλεόραση.

Οπως μεταδίδει μέσω twitter η ανταποκρίτρια του CNN στην Ελλάδα Ανθή Καρασάββα, το ελληνικό υπουργείο Αμυνας επιβεβαιώνει την πληροφορία ότι σοροί και ανθρώπινα μέλη εντοπίστηκαν στην περιοχή, μαζί με βαλίτσες και σημεία του αεροσκάφους, ενώ ξεκίνησε η περισυλλογή τους. 

 

Σύμφωνα με την αιγυπτιακή τηλεόραση, μέσα των αιγυπτιακών δυνάμεων βρήκαν εκτός από συντρίμμια και προσωπικά αντικείμενα των επιβατών.
Οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως το αιγυπτιακό ναυτικό χτενίζει την περιοχή προκειμένου να βρεθεί το «μαύρο» κουτί του αεροσκάφους. Αυτό είναι που θα δώσει τις απαντήσεις στα αίτια της τραγωδίας.  
 
Tον εντοπισμό τμημάτων του αεροσκάφους το οποίο κατέπεσε στη θάλασσα επιβεβαίωσε και η ίδια η EgyptAir.
 
Επίσημη ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στην σελίδα των Αιγυπτιακών αερογραμμών στο διαδίκτυο.
 

Δειτε Επισης

Το Ιράν εξετάζει ενδεχόμενο προμήθειας μαχητικών αεροσκαφών από την Κίνα
Αγοράκι δύο ετών εντοπίστηκε νεκρό σε αυτοκίνητο στην Ισπανία λόγω της ζέστης
Τραμπ: Το Ισραήλ συμφώνησε στους όρους για εκεχειρία 60 ημερών στη Γάζα
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Έξαλλος ο Ερντογάν για τη γελοιογραφία του Μώαμεθ-«Άθλια προβοκάτσια»
Νεκρός γνωστός βιομήχανος χάλυβα και η οικογένειά του από πτώση αεροσκάφους στις ΗΠΑ
Διαμαρτύρεται για τις συλλήψεις Ρώσων δημοσιογράφων στο Αζερμπαϊτζάν η Μόσχα
Δεν αποκλείει απέλαση Μασκ ο Τραμπ-«Δεν ξέρω, θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά»
Σαρώνει την Ευρώπη ο καύσωνας-Κλείνουν σχολεία στη Γαλλία, περιορίζονται οι υπαίθριες εργασίες στην Ιταλία