H φωτογραφία πατέρα-γιου που δίχασε το διαδίκτυο

  Αντιδράσεις, σχόλια και συζητήσεις προκάλεσε η φωτογραφία ενός πατέρα με το γιο του στο μπάνιο του σπιτιού τους που τράβηξε η σύζυγός και μητέρα η οποία είναι φωτογράφος.   Το Facebook αφαίρεσε τη φωτογραφία με την αιτιολογία του γυμνού παρότι πρόκειται για την εικόνα ενός πατέρα που κρατά στο ντους τον άρρωστο μικρό γιο του.   Η φωτογράφος και μητέρα, Heather Whitten είπε ότι τράβηξε τη φωτογραφία το Νοέμβριο του 2014, όταν ο γιος της ήταν άρρωστος από σαλμονέλα και ο πατέρας του έκανε μαζί του ντους για να του ρίξει τον πυρετό. Μάλιστα, τόνισε, ότι το  παιδί νοσηλεύτηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο.  

  Η φωτογράφος μίλησε και για τα συναισθήματα που την έκαναν να πιάσει τη μηχανή της και να απαθανατίσει το σύζυγο και το παιδί της. «Ο Τόμας είχε περάσει ώρα στο μπάνιο μαζί του για να του ρίξει τον πυρετό. Αυτός ο άντρας, σύζυγος, σύντροφος και πατέρας ήταν  τόσο υπομονετικός, τόσο τρυφερός, τόσο υπέροχος και τόσο δυνατός έχοντας τον μικροσκοπικό μικρό μας γιο στην αγκαλιά του…Συγκλονίστηκα από τη σκηνή μπροστά μου, βγήκα έξω, πήρα τη μηχανή μου και επέστρεψα για να τραβήξω μερικές φωτογραφίες και φυσικά τις μοιράστηκα», είπε στην αμερικανική Huffington Post.    

Ωστόσο, όταν η φωτογράφος δημοσίευσε  την εικόνα στο Facebook, το site κοινωνικής δικτύωσης την αφαίρεσε  για  παραβίαση της πολιτικής του  για τις φωτογραφίες.   Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν το Facebook επέτρεψε και πάλι την ανάρτηση της φωτογραφίας ζητώντας συγγνώμη.   Η φωτογραφία  και η ιστορία της είχε μοιραστεί σχεδόν 33.000 φορές και έχει λάβει πάνω από 140.000 like αλλά και θετικά και αρνητικά σχόλια.

Πηγή: www.lifo.gr

Δειτε Επισης

Πυραυλικές επιθέσεις στο Κασμίρ από την Ινδία-Το Πακιστάν απειλεί με απάντηση
Αποκάλυψη Reuters: Με προφορική εντολή του Χέγκσεθ είχαν παγώσει οι αποστολές όπλων στην Ουκρανία
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Μερτς-Η απώλεια στήριξης από Τραμπ και η άνοδος του AfD
Το ξέκοψε ο Κάρνεϊ στον Τραμπ-«Ο Καναδάς δεν πωλείται»
Εκτός λειτουργίας το αεροδρόμιο της Σαναά μετά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς-Οι Χούθι απειλούν με απάντηση
Περίπου 30 συλλήψεις σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστημιούπολη του Σιατλ
Ανακούφιση μετά το θρίλερ στη Γερμανία-Εξελέγη καγκελάριος ο Μερτς στη δεύτερη ψηφοφορία
Περισσότεροι από 200 Ουκρανοί αιχμάλωτοι πολέμου επέστρεψαν μετά από ανταλλαγή με Ρώσους
ΒΙΝΤΕΟ: Πυκνό σύννεφο σκόνης στο Ιράν ανάγκασε εκατομμύρια πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους
Ισραηλινή επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο της Σαναά στην Υεμένη-Προηγήθηκε εντολή εκκένωσης