Selfie με τους νέους έβγαλε ο Ακιντζί

Να επωφεληθούν από τη σύγχρονη εποχή του διαδικτύου και της πληροφόρησης κάλεσε τους νέους ο Μουσταφά Ακιντζί που βγήκε φωτογραφία μαζί τους χρησιμοποιώντας ο ίδιος την σύγχρονη τεχνολογία.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Τ/κ ηγέτης με την σύζυγό του Μεράλ δέχθηκαν χθες στο “προεδρικό” νέες και νέους και μίλησαν μαζί τους, με αφορμή την ημέρα μνήμης του Ατατούρκ και γιορτή νεολαίας και αθλητισμού. Κάλεσε τη νεολαία να αντιστέκεται, να ερευνά και να αμφισβητεί. “Να εκπαιδευτείτε καλά, να γίνεται καλά άτομα αλλά όχι ατομικιστές. Μην φυλακιστείτε στα προσωπικά σας συμφέροντα, να έχει πάντα μπροστά τα οφέλη της κοινωνίας. Να ξέρετε ότι ενόσω η κοινωνία δεν προχωρά μπροστά δεν μπορούμε ατομικά να φτάσουμε πουθενά”.
 


Η κοινωνική πρόοδος, σημείωσε, μπορεί να επιτευχθεί σε ένα ειρηνικό περιβάλλον και πρόταξε την ρήση του Ατατούρκ “ειρήνη στη χώρα, ειρήνη στον κόσμο”. Το Κυπριακό, είπε, είναι ένα πρόβλημα που κατά τη δική του άποψη πρέπει να γλυτώσουν από την αβεβαιότητα του μέλλοντος οι νέοι για να καταλήξει λέγοντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει μετρήσει πόσες σέλφι έχουν βγάλει οι νέοι μαζί του αλλά απόψε ήταν η σειρά του. Και έβγαλε φωτογραφίες σέλφι ο ίδιος τις οποίες ανέβασε μετά στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.  
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της