Γενικά αίθριος ο καιρός ως την Παρασκευή

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά, νότια και ανατολικά µετά το µεσηµέρι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα µέτριοι 4 αλλά στα προσήνεµα παράλια ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και βόρεια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα παράλια, µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη στα δυτικά και στα υπόλοιπα παράλια θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παρoδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές.
 
Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, ενώ το Σαββάτο και την Κυριακή θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.
 
 

Δειτε Επισης

Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα