Είναι αυτά αντικείμενα από το μοιραίο αεροσκάφος;

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από αντικείμενα που εντοπίστηκαν στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Αιγύπτου, και τα οποία πιστεύεται ότι προέρχονται  από το μοιραίο αεροσκάφος της
EgyptAir.
 Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται ήδη στο διαδίκτυο από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του εξωτερικού. 
  
Τα επιπλέοντα αντικείμενα και συντρίμμια έχουν εντοπίσει πλωτά και ενάερια μέσα τα οποία ερευνούν για το αεροσκάφος της EgyptAir στην περιοχή όπου πιστεύεται ότι αυτό κατέπεσε.
 
Οι αιγυπτιακές αρχές κλίνουν προς την εκδοχή της τρομοκρατικής ενέργειας, ενώ οι Γάλλοι διεξάγουν έρευνα με επίκεντρο το προσωπικό του αεροδρομίου του Παρισιού.
 
Το αεροπλάνο πραγματοποιούσε την πτήση MS804 Παρίσι - Κάιρο με 66 επιβαίνοντες, όταν χάθηκε από τα ραντάρ, τις πρώτες πρωινές ώρες, εντός του αιγυπτιακού εναέριου χώρου, λίγα λεπτά αφού είχε εγκαταλείψει τον ελληνικό.
 
«Απανωτές στροφές»
Στροφή 90 μοιρών προς τα αριστερά και στη συνέχεια περιστροφή 360 μοιρών προς τα δεξιά, πριν πραγματοποιήσει βουτιά 22.000 ποδών πραγματοποίησε το αεροσκάφος, πριν χαθεί από τα ελληνικά ραντάρ, εντός του αιγυπτιακού εναερίου χώρου, όπως ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος.
 
«Έχει συντριβεί»
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ επιβεβαίωσε ότι το αεροπλάνο έχει συντριβεί, τονίζοντας ωστόσο ότι καμία εκδοχή για τα αίτια της συντριβής του δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Οι ασυνήθιστες στροφές τις οποίες πραγματοποίησε το αεροσκάφος, σύμφωνα με ειδικούς, υποδεικνύουν ότι το πιο πιθανό είναι να υπήρξε κάποια δραστηριότητα στο πιλοτήριο από κάποιο μέλος του πληρώματος ή επιβάτη και όχι κάποια έκρηξη.
 
Έρευνες για το προσωπικό εδάφους στο Παρίσι
Η γαλλική συνοριακή αστυνομία, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, φέρεται να πραγματοποιεί έρευνες σχετικές με το προσωπικό εδάφους στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ του Παρισιού, ώστε να εξακριβώσει εάν υπάρχουν υπάλληλοι που αποτελούν κίνδυνο ασφαλείας, λόγω φανατικών ισλαμιστικών απόψεων ή δράσης.
Στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι υπερσυντηρητικοί σαλαφιστές μουσουλμάνοι είχαν πρόσβαση σε τμήματα του αεροδρομίου στα οποία γίνεται η φόρτωση και η εκφόρτωση των αεροσκαφών.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Σε 21 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε σχολείο στην Κένυα
Συναγερμός από CIA και ΜΙ6-Η παγκόσμια τάξη πραγμάτων απειλείται όπως δεν έχουμε ξαναδεί από τον Ψυχρό Πόλεμο
Γιατί είναι σημαντικό να κοιμάστε πριν από τα μεσάνυχτα
Ζελένσκι: Έχουμε ένα ειρηνευτικό σχέδιο και θέλω να το παρουσιάσω στον Μπάιντεν
Η κραυγή απελπισίας της κόρης του Ντομινίκ Πελικό-Πώς να έχουμε φυσιολογική σεξουαλική ζωή;
Πόλεμος 12 μηνών στη Γάζα, χωρίς να φαίνεται ελπίδα για εκεχειρία
Αποκλεισμένες συνοριακές διαβάσεις ανάμεσα στη Σερβία και το Κόσοβο
Στη Γαλλία εκπαιδεύουν κοράκια για να καθαρίζουν το πάρκο
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, της Γαλλίας-Διαμαρτύρονται για τον διορισμό του Μπαρνιέ στην πρωθυπουργία
Εκφράζει ανησυχίες η Ουκρανία για πιθανή μεταφορά ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία