Αντιπρόεδρος της EgyptAir: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου

Έπειτα από ώρες ερευνών για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της EgyptAir που εξαφανίστηκε και συνετρίβη στη Μεσόγειο ενώ κατευθυνόταν στο Κάιρο, βρέθηκαν τα συντρίμμια του.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της EgyptAir, Αχμέντ Αντέλ, ο οποίος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην Κρίστιαν Αμανπούρ που βρίσκεται στην Αίγυπτο για να καλύψει το δυστύχημα για το αμερικανικό δίκτυο CNN, βρέθηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου Airbus.

Σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος ανέφερε: «Ο αντιπρόεδρος της EgyptAir μου λέει: “Βρήκαμε τα συντρίμμια” από την πτήση MS804».

Στη συνέχεια η Αμανπούρ έγραψε ότι ο αντιπρόεδρος της επιβεβαίωσε πως οι κυβερνήτες δεν εξέπεμψαν σήμα κινδύνου, πριν τη συντριβή του αεροσκάφους.

Βέβαια, δεν διευκρινίζεται πού ακριβώς εντοπίστηκαν, ενώ η Αμανπούρ επισημαίνει ότι θα ενημερώσει τους χρήστες του Twitter με νεότερες αναρτήσεις.

 

Δειτε Επισης

Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Έξαλλος ο Ερντογάν για τη γελοιογραφία του Μώαμεθ-«Άθλια προβοκάτσια»
Νεκρός γνωστός βιομήχανος χάλυβα και η οικογένειά του από πτώση αεροσκάφους στις ΗΠΑ
Διαμαρτύρεται για τις συλλήψεις Ρώσων δημοσιογράφων στο Αζερμπαϊτζάν η Μόσχα
Δεν αποκλείει απέλαση Μασκ ο Τραμπ-«Δεν ξέρω, θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά»
Σαρώνει την Ευρώπη ο καύσωνας-Κλείνουν σχολεία στη Γαλλία, περιορίζονται οι υπαίθριες εργασίες στην Ιταλία
Εν μέσω κλιμάκωσης στη Γάζα Ισραηλινοί θα έχουν συνομιλίες στις ΗΠΑ για πιθανή κατάπαυση πυρός
1.200 παιδιά θα εξεταστούν για ασθένειες μετά τη σύλληψη υπαλλήλου βρεφονηπιακών σταθμών για σεξουαλική κακοποίηση
Για τρίτη μέρα εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στη Σμύρνη-Κάηκαν σπίτια