6ήμερη κράτηση δύο Γεωργιανών για διαρρήξεις κατοικιών στην Πέγεια

  Διατάγματα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου σε δύο πρόσωπα , ηλικίας 26 και 31 ετών από τη Γεωργία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής στην Επαρχία Πάφου., παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι δυο διαρρήξεις έγιναν στην περιοχή Πέγειας την προηγούμενη Κυριακή,  από κατοικίες Βρετανών ιδιοκτητών  από τις οποίες οι δράστες αποκόμισαν ταξιδιωτικά έγγραφα, χρήματα και τιμαλφή και ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας και το ΤΑΕ Πάφου διερευνούν την υπόθεση ενώ ανακρινόμενοι οι Γεωργιανοί αρνούνται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση.

Στο μεταξύ βρέθηκε περιουσία  στο διαμέρισμα των δύο υπόπτων προσώπων, μέρος της οποίας αναγνωρίστηκε από τους δύο παραπονούμενους .

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σκαρφαλώνει στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι και το Σάββατο
Αλλάζουν συνήθειες οι Κύπριοι-Αυξημένο το ενδιαφέρον για υγιεινά τρόφιμα και εναλλακτικό κάπνισμα
Θάβονται τόνοι σκουπιδιών, πολλά εξ αυτών χωρίς να διαχωρίζονται-Ψάχνουν τρόπους για λύση στο πρόβλημα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 3,7 εκατομμύρια του Τζόκερ
Επανεξελέγη Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού ο Ηλίας Δημητρίου
Στην Κύπρο στις 6-9 Ιουνίου το ιστιοφόρο Bel Espoir στο πλαίσιο διαθρησκευτικής πρωτοβουλίας
Το 53% της Ευρώπης και λεκάνης Μεσογείου επλήγη από ξηρασία μέσα Μαΐου
Έως το τέλος του μήνα οι εγγραφές μαθητών σε Β΄ και Γ΄ τάξη Γυμνασίου/Λυκείου/Τεχνικής Σχολής
«Ένας στους δύο στην Κύπρο δεν καλύπτεται από συλλογικές συμβάσεις»-Ζητούν εφαρμογή της οδηγίας
Εξαίρεση καλλιτεχνών στην τ/κ συνοικία Σκάλας από αγοραίο ενοίκιο ζητά η Επιτροπή Προσφύγων